Redactia.ro
Home » Monden » Ce a ajuns să facă Bella Santiago la doi ani după ce a câștigat X Factor

Ce a ajuns să facă Bella Santiago la doi ani după ce a câștigat X Factor

Bella Santiago

Bella Santiago, câștigătoarea sezonului din anul 2018 de la X Factor, se consideră deja româncă și spune că Filipine este casa de vacanță. Ea s-a căsătorit aici, cu un român, și succesul a venit cu adevărat pentru ea după ce a câștigat marea finală a show-ului de talent.

Ce face acum Bella Santiago, la doi ani de la câștigarea concursului

Au trecut deja doi ani de când Bella Santiago era numită marea câștigătoare a emisiunii X Factor de la Antena 1. Aceasta a dezvăluit și cea a făcut cu premiul, în valoare de 100.000 de euro! Aceasta spune că a decis să învestească mare parte din bani în educația fiicei sale.

„După X Factor, viața mea de artist s-a schimbat foarte mult, mă cunosc oamenii, chiar mi-a fost mai ușor și cu actele pentru mine și fetița mea. Am devenit mai solicitată pentru evenimente, mă iubesc mulți copii și bunici, ăsta este lucrul cel mai frumos care mi s-a întâmplat după X Factor. Oamenii mă iubesc și mă apreciază. Cât despre banii câștigați, eu am decis să-i investesc în școala și educația fiicei mele și cred că este cel mai bun lucru pe care îl pot cumpăra. Mă voi folosi de o altă parte din premiu pentru a-mi clădi cariera și îmi doresc din suflet să filmez un clip cu Delia, mentorul meu de la X Factor. I-am și propus, de altfel, și ea a fost de acord. Abia aștept!”, a povestit Bella Santiago.

Bella Santiago a dus o viață grea până să devină faimoasă

Acum are totul, dar nu a fost mereu așa. Bella Santiago s-a luptat din greu cu sărăcia când era mică și tot ce putea pune pe masă era orezul. Viața ei s-a schimbat radical după ce a venit în România. S-a măritat și a câștigat emisiunea X Factor de la Antena 1.

„Viața mea a fost foarte grea. Tatăl meu a murit când aveam un an și mama mea nu lucrează. Mâncam orez cu sare, orez cu sos de soia, orez cu lapte. Așa era viața mea când eram mică. De asta am acest vis, să fac bani pentru mama, să-i dau mâncare. Familia mea e în Filipine”, a povestit Bella Santiago.

Fiica ei este destul de mare, iar Bella Santiago a lăsat-o în grija mamei sale. Acum, ea și-a adus fetița în România, după doi ani grei în care nici măcar nu a putut să o vadă. Acum, ea se ocupă de cariera sa muzicală.

„Am o fetiță care are 7 ani și am lucrat foarte mult să le trimit bani în fiecare lună mamei și fetiței mele, că nu aveam pe nimeni care să mă ajute. Nu l-am mai văzut pe copilul meu de doi ani, am doar poza ei cu mine tot timpul.

Muncesc din greu pentru ele. Fac totul pentru ele…să le ofer tot ce nu au. Pentru că eu când eram mică nu am avut nimic. Nu aveam nici măcar timp să mă joc, trebuia să îmi ajut bunica pentru că mama mă lăsase în grija ei”, a adăugat concurenta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: