Redactia.ro
Home » TV » Cine este Andrada Precup? Povestea emoționantă a concurentei nevăzătoare care a câștigat X Factor

Cine este Andrada Precup? Povestea emoționantă a concurentei nevăzătoare care a câștigat X Factor

GALERIE FOTO (3) Cine este Andrada Precup? Povestea emoționantă a concurentei nevăzătoare care a câștigat X Factor

Cine este Andrada Precup? Tânăra a fost aleasă de public ca fiind câștigătoarea sezonului 9 X Factor 2020. Pe lângă talentul ei, aceasta are o poveste de viață împresionantă. 

Cine este Andrada Precup?

Andrada Precup este câștigătoarea X Factor 2020. A demonstrat încă de la început că talentul său este unic și că scopul ei este să fie pe scenă pentru a încânta oamenii. Sfetan Bănică i-a fost mentor și a muncit enorm ca Andrada să aibă un moment spectaculos în marea finală, care a fost vineri seară, 18 decembrie 2020.

Toți i-au văzut parcursul în emisiunea concurs de la Antena 1. S-au bucurat cu ea de fiecare clipă și de fiecare progres, însă puțini știu cine este Andrada Precup de fapt. Câștigătoarea nevăzătoare de la X Factor are o poveste de viață emoționantă.

Andrada Precup s-a născut la Slatina. Aceasta a fost un bebeluş născut prematur și din cauza incompetenței medicilor, la naştere i-a fost arsă retina. Cântăreaţa a povestit despre tot ce s-a întâmplat în cadrul emisiunii.

”M-am născut prematur și, din cauza faptului că ochii nu mi-au fost acoperiți cu ceva, s-a ars retina. Dar eu cred că așa trebuia să se întâmple, ca să fiu aici și ca să fac asta acum și să fiu mai puternică”, a povestit Andrada Precup.

Cine este Andrada Precup

Cine este Andrada Precup? Tânăra a transmis un mesaj puternic la finalul ediției, atunci când a fost desemnată marea câștigătoare. Andrada a mărturisit că cea mai mare bucurie a ei a fost aceea că niciodată nu s-a simţit la Antena 1 ca o persoană cu deficienţe de vedere, potrivit cancan.ro.

Cred că Dumnezeu, în schimbul deficienței mele mi-a dat acest har de a cânta și de a bucura sufletele oamenilor”, a spus aceasta.

Andrada Precup va fi ajutată de tehnologie pentru a-și remedia cât se poate deficiența de vedere. După ce a fost implicată în proiectul Antenei 1 denumit „Ajut eu”, aceasta va primi o pereche de ochelari cu un dispozitiv special pe margine, iar în loc de lentile au anumite suporturi de memorie pentru a putea descifra texte şi fotografii.

Andrada Precup s-a luptat în finală cu cei mai buni

Andrada Precup s-a luptat în finală cu cei mai buni. Alături de Adrian Petrache, Sonia Mosca și grupul Super 4 au făcut un spectacol impresionant.

În Finala X Factor 2020 Andrada Precup a interpretat piesa „România” alături de compozitorul melodiei, Adrian Daminescu. Cei doi au fost acompaniați la nai de Damian Drăghici, iar momentul a fost unul pe măsura așteptărilor.

”Sunt cu inima cât un purice. O iubesc pe fata asta care pentru mine este mai mult decât un concurent. A devenit o lecție de viață. Ea cântă și simte într-un alt mod decât ceilalți”, a spus Ștefan Bănică înainte de momentul Andradei Precup.

Cine este Andrada Precup? De asemenea, Ștefan Bănică și Andrada Precup au adus în Finala X Factor 2020 un show total, au transmis emoție, au cântat la pian și au creat un moment care va rămâne în sufletele oamenilor. Andrada Precup și Ștefan Bănică au interpretat piesa „Let it be” în Finala X Factor 2020.

Cine este Andrada Precup

Dana Bartzer, profesoară ei de canto, are doar cuvinte de laudă despre Andrada.

”Andrada învaţă la Colegiul George Enescu de anul trecut, al doilea an la secţia specială de jazz pop. A fost acceptată prin examene şi am preluat-o eu. Am fost un pic temătoare la început, pentru că eram fără experienţă cu o elevă nevăzătoare. Însă este eleva ideală, un om minunat, foarte caldă, un muzician extraordinar, un om talentat, dornică să facă muzică, dornică de a învăţa lucruri noi. Nu spune niciodată NU, ci doar «să vedem, să încerc».

Ce-şi doreşte un profesor mai mult decât atât? Are o ureche şi un auz absolut, o acurateţe vocală, o memorie fantastică. Pentru noi, cei care vedem, e greu de înţeles cum procedează ei, nevăzătorii. Ea reţine piesele ascultând, are programe speciale, este pricepută în tehnologie. Trebuie să ştiţi că ea este la un liceu normal, nu la un liceu pentru nevăzători. Ea ţine pasul cu toată lumea”, a povestit Dana Bartzer.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: