Redactia.ro
Home » TV » Publicul a votat! Andrada Precup este marele câștigător X Factor 2020

Publicul a votat! Andrada Precup este marele câștigător X Factor 2020

Publicul a votat! Andrada Precup este marele câștigător X Factor 2020

Andrada Precup este marele câștigător X Factor 2020! Momentul său a fost unic și plin de emoție.

Câștigător X Factor 2020

Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei și-au ales câte un concurent alături de care au concurat în sezonul 9 de la X Factor. Aceștia au pregătit nu doar o melodie individuală, ci și una alături de mentorii lor și alta împreună cu un invitat special, nume importante din lumea muzicală din România.

Pentru ca totul să fie perfect în seara marei finale X Factor sezonul 9, concurenții au petrecut ore în șir la repetiții, iar fiecare dintre aceștia a pregătit trei momente pentru ultima etapă din concurs. Înainte de a urca pe scenă, concurenții s-au pregătit nu doar vocal, ci și la nivel de look. Tunsori noi, coafuri speciale și un machiaj deosebit – producătorii show-ului au avut grijă ca finaliștii X Factor să arate perfect în seara cea mare.

Italienii de la Super 4 au deschis seara Finalei X Factor 2020. Prima prestație a grupului a fost alături de invitatul serii. Florin Ristei a ales-o pe Raluka să-i ajute pe italieni să creeze un moment memorabil. Gregorio Rega, Francesco Boccia, Salvatore Lampitelli Sabba și Aurelio Fierro Jr. au interpretat alături de Raluka piesa „Next to you”, iar momentul a fost pe măsura așteptărilor.

Florin Ristei a decis să o coopteze pe Raluka pentru acest moment, pentru că simțea nevoia de o prezență feminină alături de cei 4 italieni și pentru că artista are un timbru deosebit.

De asemenea, în Finala X factor 2020 italienii de la Super 4 au cântat cu frații Ristei și au făcut o demonstrație de voce, energie și echilibru. Florin și-a scos asul din mânecă și a venit pe scenă cu o surpriză neașteptată: Dan Ristei.

În Finala X Factor 2020 Andrada Precup a interpretat piesa „România” alături de compozitorul melodiei, Adrian Daminescu. Cei doi au fost acompaniați la nai de Damian Drăghici, iar momentul a fost unul pe măsura așteptărilor.

„Sunt cu inima cât un purice. O iubesc pe fata asta care pentru mine este mai mult decât un concurent. A devenit o lecție de viață. Ea cântă și simte într-un alt mod decât ceilalți”, a spus Ștefan Bănică înainte de momentul Andradei Precup al lui Adrian Daminescu și al lui Damian Drăghici.

De asemenea, Ștefan Bănică și Andrada Precup au adus în Finala X Factor 2020 un show total, au transmis emoție, au cântat la pian și au creat un moment care va rămâne în sufletele oamenilor. Andrada Precup și Ștefan Bănică au interpretat piesa „Let it be” în Finala X Factor 2020.

Dana Bartzer, profesoară ei de canto, are doar cuvinte de laudă despre Andrada.

„Andrada învaţă la Colegiul George Enescu de anul trecut, al doilea an la secţia specială de jazz pop. A fost acceptată prin examene şi am preluat-o eu. Am fost un pic temătoare la început, pentru că eram fără experienţă cu o elevă nevăzătoare. Însă este eleva ideală, un om minunat, foarte caldă, un muzician extraordinar, un om talentat, dornică să facă muzică, dornică de a învăţa lucruri noi. Nu spune niciodată NU, ci doar «să vedem, să încerc». Ce-şi doreşte un profesor mai mult decât atât? Are o ureche şi un auz absolut, o acurateţe vocală, o memorie fantastică. Pentru noi, cei care vedem, e greu de înţeles cum procedează ei, nevăzătorii. Ea reţine piesele ascultând, are programe speciale, este pricepută în tehnologie. Trebuie să ştiţi că ea este la un liceu normal, nu la un liceu pentru nevăzători. Ea ţine pasul cu toată lumea”, poveşte Dana Bartzer.

Sonia Mosca, moment sublim alături de Monica Anghel

Italianca Sonia Mosca a dovedit că are o voce puternică, deosebită și o capacitate imensă de a transmite emoții. Așadar, Delia a hotărât ca în Finala X Factor 2020 Sonia Mosca să cânte cu una dintre cele mai mari voci ale României.Monica Anghel a fost cea alături de care Sonia Mosca a interpretat piesa „The Prayer”, iar momentul a fost de-a dreptul unul impecabil.

Delia și Sonia Mosca au adus pe scena FInalei X Factor 2020 un moment de excepție. Piesa „Gura ta” le-a pus în valoare vocile celor 2 artiste.

„Sunt foarte emoționată și nu mi se întâmplă des. Pe scenă sunt ca acasă, n-am probleme în general. De data asta lucrurile stau un pic diferit. Mi-e teamă să nu stric ceva, să nu o încurc. Ea este genul de artist de care avem nevoie azi. Pentru că ne pierdem în foarte multe detalii și uităm de esență, de ce înseamnă să fii un om spectaculos”, a mărturisit Delia, înainte să urce pe scenă alături de concurenta sa.

În Finala X Factor 2020 Adrian Petrache ar fi trebuit să cânte cu unchiul său, Florin Salam, însă din momente obiective acesta nu a mai putut ajunge. Florin Salam a participat la repetiții și s-a declarat entuziasmat de performanța nepotului său.

Al doilea moment al lui Adrian Petrache din Marea Finală X Factor 2020 a fost împreună cu metorul său, Loredana Groza, despre care are numai cuvinte de laudă. Adrian Petrache s-a declarat încântat de devotamentul Loredanei și mărturisește că l-a ajutat extrem de mult.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: