Redactia.ro
Home » TV » Câștigătoarea X Factor 2016, Olga Verbițchi, în doliu! ”Aș fi vrut să fi fost un vis”

Câștigătoarea X Factor 2016, Olga Verbițchi, în doliu! ”Aș fi vrut să fi fost un vis”

GALERIE FOTO (5)

Olga Verbițchi devenea, în urmă cu patru ani, câștigătoarea sezonului 6 de la X Factor. Însă, acum familia sa a trecut printr-o mare tragedie. Olga Verbițchi a anunțat că bunicul ei a murit, iar artista este în stare de șoc de când a primit vestea! Tânăra a izbucnit în plâns pe rețelele de socializare.

 

Olga Verbițchi, în doliu!

Câștigătoarea X Factor din 2016, Olga Verbițchi, este în doliu! Artista a mărturisit că trece prin momente extrem de grele, după ce a aflat că bunicul ei s-a stins din viață. Artista traversează momente extrem de dificile împreună cu familia ei, după aflarea veștii.

Vestea tragică a morții bunicului ei a picat ca un trăsnet pentru Olga Verbițchi, deoarece a avut o legătură extrem de strânsă cu acesta.

Tânăra a postat un filmuleț pe Instagram în care le-a prezentat fanilor câteva fotografii cu ea și bunicul său. Însă, aceasta a izbucnit în plâns când au început să fie derulate imaginile. Olga abia dacă își poate reveni, după ce contul ei de Instagram a devenit un altar cu poze și mesaje pentru bunicul său.

Artista a declarat că spera ca totul să fie doar un vis, iar atunci când se va trezi nimic din acestea să nu fie adevărate. Din nefericire, lucrurile nu au stat așa, iar acum trebuie să accepte că bunicul său nu mai este în viață.

Am adormit pe perne umede azi noapte, și m-am trezit plângand la fel ca ieri.. aș fi vrut să fi fost asta un vis, sau un film, ca să știu că atunci când se termina fug spre bunelu, și stam la o vorba in gradină, să-mi arate stupurile de albine, și vița de vie, să vorbim despre cât de mândru e de noi și cât așteapta nunta mea și a lui Dragos.. macar ale noastre cel puțin..”, a fost doar o parte din mesajul postat de Olga pe contul său de socializare.

 

Olga Verbițchi a declarat că nu poate înțelege de ce bunicul său a părăsit-o atât de devreme. Artista a povestit cum își aduce aminte cu drag și dor de momentele pe care le-a petrecut cu acesta atunci când era în viață. Mai mult, Olga a vorbit despre tot ce a învățat de la bunicul ei.

Bunelu ne-a crescut și ne-a învâțat de toate.. am dat oile în strungă, am muls vaca, am fost la cireadă.. am învățat să cântăm, să sărbătorim și să păstrăm tradițiile. de mic copil am spus ca cel mai mult mi-e frică de ziua asta, în care îmi pierd bunicul sau bunica.. și nu m-am gandit că totul va fi atât de spontan și atât de repede.. bunelu, te rog, stai langa noi, eu știu că tu ne vezi și că încerci să fii aici! noi te iubim, si faptul că ai plecat a luat din toți noi câte o bucată imensă care sper că îți va creea o lume undeva unde ai pace!”, a mai scris Olga pe pagina sa de Instagram.

Olga Verbițchi, o tânără venită din Republica Moldova, a fost marea câștigătoare a celui de-al șaselea sezon X Factor. Olga a fost singura concurentă rămasă în finală, din echipa lui Carla‘s Dreams, şi cea care a plecat acasă cu un premiu de 100.000 de Euro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: