Redactia.ro
Home » TV » Wow! Ce rochie va purta Loredana Groza în finala X Factor? Jurata va avea un decolteu abisal

Wow! Ce rochie va purta Loredana Groza în finala X Factor? Jurata va avea un decolteu abisal

GALERIE FOTO (5)

Loredana Groza are una dintre cele mai îndrăzniții apariții, atunci când vine vorba de prezența pe scenă. Jurata de la ”X Factor” s-a pregătit temeinic pentru marea finală a concursului din punct de vedere vestimentar. Blondina nu a uitat nici de decolteu. Ce a ales să poarte Loredana Groza?

 

Ce rochie va purta Loredana Groza în finală

Doar câteva ore mai sunt până la marea finală a ”X Factor România 2020”, sezonul 9, atunci când va fi anunțat și marele câștigător. Andrada Precup, Adrian Petrache, Sonia Mosca și Super 4 vor lupta pentru a obține titlul de ”X Factor” 2020. Mentorii concurenților au emoții la fel de mari.

Jurații știu cum să atragă privirile concurenților. Dacă Ștefan Bănică Jr. denotă eleganță într-un costum negru splendin, pe de altă parte, Loredana Groza va crea deliciul serii.

Frumoasa jurată a ales să impresioneze în marea finală a X Factor România 2020”, sezonul 9, cu o rochie neagră, de gală, la care nu a ezitat să asorteze și un decolteu adânc. Mai mult, diva sexy și-a pus și un trandafir roșu, între sâni.

Loredana Groza a ales să meargă în marea finală a emisiunii de la Antena 1 alături de Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam. Vedeta susține chiar susține că poate câștiga competiția alături de Adrian Petrache. Vedeta a avut de ales între Adrian Petrache și Iulian Selea, și l-a ales pe nepotul cântărețului de manele.

“Îți place să iei lucruri care există deja și să transformi, să reinventezi și este o calitate extraordinară. Pentru că eu cred în artă, cred în talent, cred în ceva care trebuie să fie numai al tău (…) vreau să merg spre trofeul X Factor cu Adrian Petrache”, a spus Loredana Groza la adresa lui Adrian Petrache.

 

Ce mesaj i-a transmis Adrian Petrache Loredanei

Adrian Petrache îi este foarte recunoscător Loredanei pentru tot parcursul în cadrul competiției. Nepotul lui Florin Salam și-a exprimat public dragostea și mulțumirea pe care i-o poartă.

”Te iubesc! Îți mulțumesc pentru tot!!! Îți mulțumesc că m-ai ales, îți mulțumesc că te-am cunoscut, îți mulțumesc pentru tot interesul si absolut tot ce ești tu!!! Regină din toate punctele de vedere!!! Te iubesc!!!! Dragii mei, PETRACHE ADRIAN FINALIST X FACTOR 2020 alături de regina @loredanagroza !! 🔥🔥🔥🔥 Mulțumesc Lori!!!!”, a scris tânărul concurent pe Instagram.

 

Pe de altă parte, nepotul lui Florin Salam a pregătit un moment cu totul neașteptat pentru marea finală a emisiunii. Adrian Petrache va cânta pe scena competiției alături de unchiul său, Florin Salam. Celebrul manelist și nepotul său vor cânta pentru prima oară pe aceeași scenă, în seara aceasta, de la orele 20.30, la Antena 1.

”Adrian Petrache și Loredana au repetat pentru momentul special al finalei alături de nimeni altul decât unchiul acestuia, Florin Salam”, este scris pe contul oficial de facebook al X Factor România.

Marea finală a emisiunii ”X Factor România 2020”, sezonul 9, va avea loc în această seară, de la orele 20.30, pe Antena 1. Cei patru concurenți se vor duela pentru titlul de ”X Factor România”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: