Redactia.ro
Home » Știri » Florin Salam, mesaj pentru nepotul său înainte de marea finală X Factor! ”Trebuie să-l votați”

Florin Salam, mesaj pentru nepotul său înainte de marea finală X Factor! ”Trebuie să-l votați”

Florin Salam, mesaj pentru nepotul său înainte de marea finală X Factor

Florin Salam a transmis un mesaj pentru nepotul său înainte de marea finală X Factor! Artistul i-a îndemant pe telespectatori să-l susțină pe Adrian Petrache în competiție. 

Florin Salam, mesaj pentru nepotul său înainte de marea finală X Factor

În această seară este marea finală X Factor 2020, sezonul 9. Patru concurenți se vor lupta pentru marele premiu, iar printre finaliști se află și nimeni altul decât nepotul lui Florin Salam. Artistul i-a transmis un mesaj emoționant lui Adrian Petrache. Cei doi au pregătit un moment special împreună!

Florin Salam i-a transmis un mesaj nepotului său înainte de marea finală, fiind sigur că Adrian Petrache va câștiga această competiție. Cei doi au pregătit pentru această seară un moment special. Este pentru prima oară când unchiul și nepotul cântă pe o scenă împreună, iar celebrul manelist s-a arătat copleșit de emoții, potrivit spynews.ro.

”Am și eu un mesaj din toată inima, cu cel mai mare drag pentru Loredana și Adrian, nepotul meu! Să nu uitați să câștigați X Factor, da? Vă iubesc și câștigați! Vă iubesc, vă iubesc, vă iubesc”, a fost mesajul transmis de Florin Salam pe contul de Instagram.

Adrian Petrache a primit mesaje și de la alți artiști

Florin Salam nu a fost singurul care i-a transmis un mesaj nepotului său, Adrian Petrache. Acesta este susținut și de nume consacrate din industria muzicală. Printre acestea se numră Jo și Dorian Popa, care îi țin pumnii tânărului și spercă că acesta va fi câștigătorul sezonului 9 de la X Factor.

”Am vorbit cu Lori și în seara asta să nu uitați. Este finala X Factor. Trebuie să-l votați pe Adrian la 1313 și stați geană pe Antena 1. Și votați team Lori”, a declarat Jo.

”Hâtz Johnuțule! În seara asta este marea finală X Factor! Eu o susțin pe colega jurată de la Next Star, Loredana Groza și al ei Adrian Petrache! Așa că, dacă aveți chef să votați, în seara asta în marea finală X Factor 1313 Adrian, Johnuțule! Îți țin pumnii Loredana”, a spus Dorian Popa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: