Redactia.ro
Home » TV » Vezi Live Video finala X Factor 2020 în această seară la ora 20:00

Vezi Live Video finala X Factor 2020 în această seară la ora 20:00

GALERIE FOTO (2) Finala X Factor 2020

Update: Adrian Petrache, moment senzațional alături de Florin Ristei

În Finala X Factor 2020 Adrian Petrache ar fi trebuit să cânte cu unchiul său, Florin Salam, însă din momente obiective acesta nu a mai putut ajunge. Florin Salam a participat la repetiții și s-a declarat entuziasmat de performanța nepotului său.

Florin Ristei s-a oferit să vină în ajutorul lui Adrian Petrache, deoarece cunoștea piesa pe care urma să o interpreteze concurentul. Ce doi au interpretat piesa „Shape of my heart”, cu o intervenție în limba română, iar momentul a emoționat-o pe Loredana până la lacrimi.

Update: Sonia Mosca a cântat alături de Monica Anghel în marea finala

Italianca Sonia Mosca a dovedit că are o voce puternică, deosebită și o capacitate imensă de a transmite emoții. Monica Anghel a fost cea alături de care Sonia Mosca a interpretat piesa „The Prayer”, iar momentul a fost de-a dreptul unul impecabil.

Update: Andrada Precup, moment emoționant la X Factor

În Finala X Factor 2020 Andrada Precup a interpretat piesa „România” alături de compozitorul melodiei, Adrian Daminescu. Cei doi au fost acompaniați la nai de Damian Drăghici, iar momentul a fost unul pe măsura așteptărilor.

„Sunt cu inima cât un purice. O iubesc pe fata asta care pentru mine este mai mult decât un concurent. A devenit o lecție de viață. Ea cântă și simte într-un alt mod decât ceilalți”, a spus Ștefan Bănică înainte de momentul Andradei Precup.

Update: Super 4 și Raluka au cântat împreună piesa „Next to me”

Italienii de la Super 4 au deschis seara Finalei X Factor 2020. Prima prestație a grupului a fost alături de invitatul serii. Florin Ristei a ales-o pe Raluka să-i ajute pe italieni să creeze un moment memorabil. Raluka a mărturisit că a fost extrem de emoționată în timpul prestației și și-a exprimat dorința ca cei patru concurenți să fie aleși câștigători.

„Am niște emoții de îmi vine să cad din picioare. N-am mai avut emoțiile astea de când eram mica. Băieții sunt minunați și ăsta este și motivul pentru care am emoțiile astea, pentru că n-am vrut să stric nimic, pentru că e momentul lor”, a mărturisit Raluka.

Update: Jurații au deschis seara cu un show de senzație

Finala X Factor 2020. Finala X Factor sezonul 9 a debutat cu un moment de excepție din partea juraților. Loredana Groza, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au pășit pe scenă purtând ținute spectaculoase și au făcut show interpretând câte un fragment de melodie din repertoriul lor.

Juratul care a deshis seara a fost Ștefan Bănică. Îmbrăcat elegant, într-un sacou cu dungi și cămașă albă, Ștefan Bănică a umplut scena. Când a terminat strofa, artistul a invitând-o alături de el pe jurata Delia. Diva a venit în Finală purtând o ținută neagră, din latex, cu cizme cu tocuri amețitor de înalte și o pelerină roșie, ca piesă de rezistență.

Finala X Factor 2020 în această seară la ora 20:00
Finala X Factor 2020 în această seară la ora 20:00

Florin Ristei a interpretat piesa „Omul dintre ape”.Juratul a emanat eleganță, fiind îmbrăcat la 4 ace, iar papionul nu i-a lipsit. Prestația juraților de la începutul serii s-a încehiat cu show-ul Loredanei. Diva a pășit pe scena X Factor purtând o rochie scurtă, argintie, în care a strălucit.

Finala X Factor 2020! Patru concurenți se vor duela pentru marele premiul în această seară de la ora 20:00. Cei patru sunt Adrian Petrache, Sonia Mosca, Andrada Precup și trupa Super 4.

Finala X Factor 2020 în această seară la ora 20:00

Mentorii celor mai bune voci de anul acesta și-au ales favoriții, iar în finală depinde doar de cei de acasă să îi voteze. După duelurile din semifinala X Factor, au mai rămas doar patru concurenți care ajung în finală. Au rămas cei mai buni, însă doar unul dintre ei va pleca acasă cu marele premiu.

Finala X Factor 2020. Loredana Groza l-a ales pe Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, să meargă în finală spre marele premiu. Delia a ales-o finalistă pe Sonia Mosca, Ștefan Bănică a ales-o pe Andrada Precup, iar Florin Ristei merge în finala X Factor 2020 cu trupa Super 4.

Vineri 18 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, Adrian Petrache, Andrada Precup, Super 4 și Sonia Mosca vor lupta în marea finală X Factor sezonul 9. Concurenții vor cânta o melodie individuală și una alături de mentorii lor. Câștigătorul va fi desemnat prin vot, iar admiratorii își pot susține favoritul cu un sms la numărul 1313 cu numele acestuia: Andrada, Adrian, Sonia sau Super 4.

Finala X Factor 2020. Loredana Groza a ales să meargă mai departe cu Adrian Petreche, tânărul cu suflet sensibil, îndrăgostit de chitară. Adrian a demonstrat că poate fi plin de energie și că face față cu brio provocării de a cânta și de a dansa în același timp.

Adrian când a venit cu acest cântec la mine am zis da, e un cântec necunoscut și cumva cred că e bine să cânți piese care nu sunt atât de consumate. Ce-mi place la tine și am admirat de prima dată când ai apărut la audiții este că nu ai frică și îți place să riști. Îți place să iei lucruri care există deja și să transformi, să reinventezi și este o calitate extraordinară”. Pentru că eu cred în artă, cred în talent, cred în ceva care trebuie să fie numai al tău vreau să merg spre trofeul X Factor cu Adrian Petrachea declarat Loredana, mândră de alegerea ei, potrivit a1.ro.

Ștefan Bănică a avut de luat o decizie extrem de grea, având în semifinală două voci feminie de aur. El a trebuit să aleagă între Alexandra Sîrghi și Andrada Precup. În final a ales-o pe Andrada Precup și speră că aceata va fi câștigătoarea acestui sezon.

“Ați cântat excelent amândouă. Iarăși m-ați surprins, este un plus de la ce am auzit la repetiții și până astăzi. Alexandra ai fost senzațională. Tu reprezinți pentru mine forța, locomotive din punct de vedere vocal. Din punct de vedere feeling, emoție, nu am auzit acuratețe mai mare decât a Andradei”, a spus Ștefan Bănică.

Finala X Factor 2020. Florin Ristei merge mai departe cu trupa Super 4, italienii talentați care au făcut furori, deși lupta dintre ei și fetele de la Tiny Tigers a fost una extrem de strânsă.

Dacă în Semifinală s-ar fi votat tot de acasă, eu cred că ambele grupuri ajungeau în finală. Asta e clar. Am de ales între niște fete care s-au cunoscut acum 2-3 săptămâni și care au repetat de câteva ori împreună și care astă seară m-au spart. Ați cântat senzațional, peste așteptările mele, peste ultima repetiție. Celălat grup pe care l-aș putea allege astă seară este format din oameni cu care rezonez foarte tare pentru că mie imi place să cred că aș putea fi un al 5-lea membru acolo, la nivelul lor. Sunt oameni care au muncit pentru locul ăsta pe care îl au, sunt un grup de profesioniști, a declarat Florin.

Delia a avut de ales între două frumoase și talentate cântărețe, Sonia Mosca și Alina Dincă. Ea a ales să meargă în finală cu Sonia și vocea ei puternică ce ar putea muta munții din loc.

“Sunt convinsă că am luat cea mai bună decizie. Merg cu toată încrederea înainte. Sonia este o competiție zdravănă pentru oricare”, a adăugat Delia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: