Redactia.ro
Home » TV » Adrian Petrache, lăsat baltă de Florin Salam! Cu cine a cântat acesta în finală

Adrian Petrache, lăsat baltă de Florin Salam! Cu cine a cântat acesta în finală

Adrian Petrache, lăsat baltă de Florin Salam

Adrian Petrache, lăsat baltă de Florin Salam! Din motive obiective, celebrul manelist nu a fost alături de nepotul lui în marea finală de la X Factor 2020. 

Adrian Petrache, lăsat baltă de Florin Salam

Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam a ajuns până în marea finală a sezonului 9 de la X Factor 2020. În finală, concurenții au trebuit să prezinte un moment alături de un invitat special și unul alături de antrenorul lor. Se pare că pentru Adrian lucrurile nu au mers așa cum au fost programate.

Adrian Petrache, lăsat baltă de Florin Salam! După ce s-a prezentat la repetiții să cânte în finală alături de nepotul său, Florin Salam nu a mai venit atunci când a început show-ul. Tot juriul a fost deranjat de situație, fiind prima dată în istoria X Factor când se întâmplă așa ceva, potrivit spynew.ro.

Momentul lui Adrian Petrache alături de Florin Salam a fost unul dintre cele mai așteptate momente ale serii. Cu doar câteva minute înainte să înceapă să cânte, acesta a anunțat că nu va mai ajunge. Motivul ar fi faptul că nu se simțea bine.

”Nu mi se pare normal. Era normal să urmeze ăsta micul! Așa ceva nu se poate”, a spus Ștefan Bănică atunci când a auzit vestea.

Adrian Petrache a cântat cu Florin Ristei în finala X Factor

Adrian Petrache, lăsat baltă de Florin Salam! Pentru că momentul trebuia să aibă loc, acesta a fost susținut de juratul Florin Ristei, care a decis să cânte alături de el în marea finală.

Chiar dacă este concurentul Loredanei Groza, Florin Ristei a dat dovată de fairplay și a ales să-l ajute pe Adrian Petrache în mara finală de la X Factor 2020. Acesta a luat imediat microfonul de cântat și a urcat pe scenă fără să ezite, mai ales că a salvat momentul acestuia.

Cei doi au cântat o piesă foarte emoționantă, care a reușit să stârnească lacrimi pe obrajii multora, inclusiv pe cei ai Loredanei Groza!

„Nu pot să spun decât că ești original, ești creativ, ești tot timpul în căutare. Nu te mulțumești niciodată și asta e bine pentru că nu rămâi într-o rutină.Într-un timp atât de scurt, tu ai învățat niște lucruri pe care alții le învață în ani de zile și asta înseamnă că ai talent”, i-a spus frumoasa jurată finalistului X Factor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: