Redactia.ro
Home » TV » Florin Ristei, pus în încurcătură de Dani Oțil. Artistul este într-o relație cu o concurentă de la X Factor

Florin Ristei, pus în încurcătură de Dani Oțil. Artistul este într-o relație cu o concurentă de la X Factor

GALERIE FOTO (4) Florin Ristei, pus în încurcătură de Dani Oțil. Artistul este într-o relație cu o concurentă de la X Factor

Florin Ristei a fost întodeauna o persoană discretă în ceea ce privește viața sa personală. Acum, artistul are o nouă relație cu Naomi Hedman, concurentă la X Factor. Aflat în emisiunea matinală, Neatza cu Răzvan și Dani, acesta a fost luat la întrebări de Dani Oțil, care l-a cam pus în încurcătură.

Florin Ristei, pus în încurcătură de Dani Oțil. Artistul este într-o relație cu o concurentă de la X Factor

Florin Ristei a uimit pe toată lumea, după ce s-a afișat cu noua sa iubită. Acesta este într-o relație cu Naomi, concurentă la X Factor. Ei bine, ca de fiecare dată, colegii săi, Răzvan și Dani nu s-au putut abține și au început să-l ia la întrebări în cadrul emisiunii pe care cei doi o prezintă la primele ore ale dimineții.

Dani Oțil a ținut morțiș să facă o remarcă ironică la adresa relației amoroase pe care Florin o are de puțin timp. Florin Ristei, a cam rămas fără replică, motiv pentru care s-a cam simțit cu musca pe căciulă. „Vinerea poți să-ți aduci câte un preferat din show. A adus-o pe Naomi, am văcut ce s-a întâmplat. Ce mai contează. Azi, din nou, o preferată a lui”, a fost remarca amuzantă a lui Dani  care a stârnit hohote de râs în platoul emisiunii.

Florin Ristei se iubește cu Naomi

Fotomodelul Naomi Hedman i-a sucit mințile juratului de la X Factor. Relația celor doi a ieșit la iveală după ce mai multe poze cu cei doi au fost postate pe rețelele de socializare. Naomi participă la X Factor, făcând parte din echipa Deliei, spre marea dezamăgire a iubitului ei, Florin Ristei.

Naomi Hedman trăiește o viață de lux în Londra, unde a devenit cunoscută în 2016 după ce a participat într-o emisiune britanică , «Ex on the beach». De asemenea, Naomi a înregistrat și o piesă în colaborare cu un artist străin. Mai mult, aceasta este bună prietenă cu rapperița momentului, Nicki Minaj, cu care obișnuiește să meargp la diferite evenimente.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: