Redactia.ro
Home » Monden » Florin Ristei și-a pozat iubita goală! Mulatra Naomi Hedman, în ipostaze incendiare

Florin Ristei și-a pozat iubita goală! Mulatra Naomi Hedman, în ipostaze incendiare

Florin Ristei si Naomi Hedman

Florin Ristei și-a pozat iubita…goală într-un jacuzzi. Mai exact, în timpul unei vacanțe romantice a celor iubiți aflați la început de relație. Poziția incitantă în care apare Naomi Hedman, i-a înnebunit pe reprezentanții sexului tare.

Florin Ristei și-a fotografiat iubita goală într-un jacuzzi

Florin Ristei și-a pozat iubita, Naomi Hedman…goală. Momentul intim a fost imortalizat în timp ce artista de culoare se relaxa într-un jacuzzi și privea gânditoare pădurea de brazi din apropiere. Fotografia a fost pusă la un Instastory de Naomi și a scris pe ea următorul mesaj: “vibes (n.r.: sentimente)”.

Florin Ristei a urcat și el pe Story un selfie în care își ține iubita în brațe, fără să noteze niciun gând însă. Naomi Hedman a mai postat câteva înregistrări în care iubitul ei cântă alături de alți artiști, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului. Cei doi îndrăgostiți au plecat spre munte vineri după-amiază.

Naomi Hedman l-a vrăjit pe Florin Ristei

Florin Ristei se pare că a dat-o uitării pe fosta lui iubită, Marinela, și pare mai fericit ca oricând în brațele unei concurente de la ”X Factor”, la scurt timp de la despărțire. Juratul emisiunii difuzate pe Antena 1 a fost surprins în ipostaze inedite alături de Naomi Hedman, englezoaica superbă care i-a fermecat pe artiștii din juriu cu vocea ei specială și cu apariția surprinzătoare. Cel mai fermecat de frumoasa concurentă a fost nimeni altul decât Florin Ristei și se pare că relația lor nu este una strict profesională, de vreme ce artistul a publicat o fotografie pe Instagram, în compania focoasei brunete.

Venită din Londra, Naomi Hedman a făcut furori chiar dinainte de a păși pe scena X Factor. Vrăjiți de apariție, Răzvan și Dani i-au acordat un vot de încredere înainte ca Naomi să înceapă să cânte. Modelul londonez nu i-a cucerit însă pe cei patru jurați și cu prestația sa pe scenă.

”Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți, cred că ne luam zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o… pisică!”, i-a spus Ștefan Bănică. Naomi a cerut o șansă pentru a rămâne în concurs, iar Florin Ristei s-a oferit să o sprijine într-un duet pentru cea de-a doua piesă.

Jurații i-au acordat, însă, o a doua șansă și concurenta a ales să interpreteze piesa „If Ain’t Got You”. Florin Ristei s-a oferit să o acompanieze. Duetul a fost net superior primei piese cântate, vocea tinerei a fost pusă în valoare, iar acest lucru a putut fi observat și de jurați.

„Naomi, ești o tânără carismatică, al doilea cântec a creat un moment minunat. Cred că dacă ești atentă, poți să cânți corect. Pentru ceea ce văd, răspunsul e DA, iar pentru ceea ce aud, este tot DA”, a comentat jovial Ștefan Bănică.

„Naomi, ești o tânără carismatică, al doilea cântec a creat un moment minunat. Cred că dacă ești atentă, poți să cânți corect. Pentru ceea ce văd, răspunsul e DA, iar pentru ceea ce aud, este tot DA”, a comentat jovial Ștefan Bănică.

Cine este Naomi Hedman. S-a făcut remarcată la un reality show

Naomi Hedman s-a făcut remarcată în cadrul unui reality show britanic, intitulat «Ex on the beach», unde a făcut furori și a creat controverse. Și-a făcut apariția în sezonul cu numărul 4 al show-ului, în 2016. Vedeta în vârstă de 27 de ani a lansat o piesă alături de un cântăreț străin, iar asta înseamnă că nu este o începătoare în muzică. DIn ce postează pe rețelele de socializare, Naomi se cunoaște cu Nicki Minaj, ba mai mult de atât, cele două ar colabora la un proiect care nu este muzical. Naomi pare să facă parte din echipa de promovare a unui produs marca Nicki Minaj, iar aceasta a fost prezentă la diverse evenimente alături de celebra rapperiță din America.

Potrivit presei britanice, Naomi a iscat multă controversă în cadrul reality show-ului «Ex on the beach», ba chiar s-a ajuns la o mică bătaie, ea temându-se pentru viața ei, potrivit mirror.co.uk.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: