Redactia.ro
Home » TV » Cine sunt, de fapt, Florin Ristei și fratele lui, Dan. Ce vor face după eliminarea de la Asia Express

Cine sunt, de fapt, Florin Ristei și fratele lui, Dan. Ce vor face după eliminarea de la Asia Express

GALERIE FOTO (8) Fratii Ristei 2020

Frații Ristei au fost una dintre cele mai bune și puternice echipe de la Asia Express, dar norocul nu a fost de partea lor în ediția de miercuri, 1 aprilie. și au fost eliminați din competiție.

Cine sunt frații Ristei?

Cântărețul Florin Ristei, unul dintre cei mai talentați artiști din România, a participat alături de fratele său mai mare în emisiunea Asia Express, ediția a treia difuzată de duminică până miercuri la ora 20.00 pe Antena 1.

Deși Florin este cunoscut în întreaga țară, puțină lume știu că el are un frate mai mare cu 11 ani decât el. Daniel Ristei în vârstă de 43 de ani, a lucrat ca operator și editor la Antena 1 Galați și Brăila, iar acum și-a deschis propria firmă de producție video.

Dan are o soție și o fiică minunate, din această cauză plecarea în Asia a fost mai dificilă pentru el. Soția lui Dan Ristei lucrează ca profesoară, cei doi căsătorindu-se în urmă cu trei ani și jumătate.

La numai un an de la căsătorie, micuța Clara, în vârstă de doi ani și jumătate a venit pe lume.

După ce a ieșit din competiția Asia Express, Dan Ristei a precizat că multe vânzătoare îl recunosc și lumea din autobuz îi cer autografe.

Mă cunosc mai multe vânzătoare acum. Am făcut o grămadă de poze și pin autobuz. Mă recunosc vecinii mai mult ca de obicei. Și soția îmi zic: Ia uite, eu umblu cu o celebritate”, a mai spus Dan Ristei.

Frații Ristei au fost eliminați de la Asia Express

În ediția de miercuri, 1 aprilie, Florin și Dan Ristei au fost eliminați de la Asia Express, sezonul 3 după ce au pierdut cursa la ultima șansă și biletul spre Taiwan. Cei doi au concurat cu echipa Abagiu și Radu, cei care au mers mai departe în Taiwan.

Nu aveți cum să înțelegeți emoțiile pe care le-am trăit. Nu s-a legat nimic în ziua respectivă, și a fost de-ajuns o singură zi proastă care să ne trimită acasă. A fost cea mai tare experiență de viață de până acum, și unul dintre puținele show-uri tv în care m-am dedicat 100%. Vreau să-i aplaudați și să le mulțumim împreună tuturor echipelor, producției, cameramanilor și reporterilor”, a transmis Florin.

Viața lui Florin Ristei s-a schimbat radical

Lumea îl vedea în fiecare zi la televizor când prezenta alături de Diana Munteanu emisiunea matinală Prietenii de la 11.

Dar pe lângă cariera de prezentator, Florin are un talent înnăscut. La vârsta de 6 ani a luat lecții de vioară, dar profesoara a descoperit că Florin are o voce superbă.

Astfel, încurajat tot timpul de mama sa, Florin a devenit artist la 12 ani, fiind solist al truperi AMICII, cu piesa  „Ea este Dana’.

După 6 ani în trupa Marfar, s-a înființat trupa FreeStay, ajungând în cele din urmă, unul dintre cele mai de succes proiecte de LIVE band din România.

În anul 2013, Florin a câștigat concursul celui de-al treilea sezon X Factor România, iar în 2017, Florin Ristei câștigă premiul pentru „Cea mai bună voce masculină’ la Gala Premiilor Radio România Actualități.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: