Redactia.ro
Home » Monden » Florin Ristei și fratele lui, fotografie din arhivă. Cum arătau cei doi în 1989 (FOTO)

Florin Ristei și fratele lui, fotografie din arhivă. Cum arătau cei doi în 1989 (FOTO)

GALERIE FOTO (2) Florin Ristei avea o trupă cu fratele lui

Florin Ristei are potrivit multora una dintre cele mai bune voci din țara noastră. El a participat alături de fratele lui la Asia Express sezonul patru și chiar dacă nu au câștigat toată țara a putut vedea ce relație minunată au cei doi frați.

Florin a apucat calea muzicii încă de mic, a apărut la TV și mai mult decât atât a aprezentat emisiunea „Prietenii de la 11” alături de Diana Munteanu la Antena 1. Fratele lui, Dan a ales să fie în spatele camerelor de luat vederi, dar nu numai la figurat ci și la propriu. El este operator audio-video și a lucrat la un moment dat la sucursala Antena din Galați. Acum, el are propria firmă care se ocupă strict de componenta audio-video.

Puțini sunt cei care își amintesc trecutul muzical al celor doi frați. În anii 2000, frații Ristei s-au reunit în trupa „Amicii”. Ei au lansat melodia „Dana” care a făcut furori la acel moment. Nostalgicii cu siguranță își pot aminti măcar un vers din această piesă.

Recent, cântărețul a publicat o fotografie alături de fratele lui, când el avea doar doi ani, iar fratele lui șase.

Florin Ristei și fratele lui
Florin Ristei și fratele lui

În urmă cu 20 de ani, cei doi frați și-au făcut această trupă, iar succesul pe care l-au avut a fost răsunător. Totuși, el nu a durat mult, dar Florin Ristei a rămas în industria muzicală.

Mai mult, Florin Ristei spunea că fratele lui este cel care l-a ajutat să învețe să cânte la chitară și că are voce, dar preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

Mama a vrut să urmeze Conservatorul, dar pe vremea lor muzica nu îți asigura neapărat un venit. Ea știe să cânte la pian, la acordeon, dar s-a făcut profesoară. Fratele meu a început cu chitara încă de mic, el m-a ajutat să învăț. El cântă foarte bine, a fost și pe scenă cu mine la „Te cunosc de undeva‘! Bunica mea a cântat muzică populară cu Filarmonica, iar tata este un bun dansator! (…) La noi talentul se moștenește din familie și aș vrea să îl mai aduc pe fratele meu la niște cântări. El a fost tot timpul omul din spatele camerelor, eu eram ăla mic și cu tupeu”, a declarat artistul despre familia lui talentată.

Succesul a venit cu adevărat pentru Florin Ristei în anul 2013, după ce a câștigat show-ul de talente „X Factor”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: