Redactia.ro
Home » Monden » Benone Sinulescu mai primește o lovitură: „Nu sunt șanse să revină în concerte”. Care este starea îndrăgitului interpret

Benone Sinulescu mai primește o lovitură: „Nu sunt șanse să revină în concerte”. Care este starea îndrăgitului interpret

Benone Sinulescu primește o nouă lovitură, după clipele grele prin care a trecut în ultimele luni din pricina problemelor de sănătate care l-au pus la pat. Însă iată care este starea îndrăgitului interpret acum. Veștile nu sunt cele mai îmbucurătoare.

Deși veștile despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu au fost că artistul și-a mai revenit după ultimele luni pe care le-a petrecut mai mult prin spital, nu toate informațiile sunt îmbucurătoare.

Benone Sinulescu, nouă lovitură: „Nu sunt șanse să revină în concerte”

Persoane apropiate lui Nea Beni, cum îl mai știu fanii, au explicat că, deși veştile sunt bune despre starea artistului, încă nu a scăpat de problemele.

”Solistul este încă slăbit, stă mai mult în pat, urmează un tratament, iar după externare s-a confruntat cu un alt necaz, cu o infecție urinară, pentru care a trebuit să ia antibiotice”, au declarat sursele pentru Impact.ro

Îngrijorător este că, de când a fost externat din spital, celebrul artist de muzică populară nu a făcut nicio declaraţie publică. Informații despre starea artistului au putut fi obținute doar de la apropiaţii acestuia, care țin totuți să îi liniştească pe fani.

Cu toate că lucrurile stau mai bine decât până acum, iată că, deocamdată, Benone Sinulescu nu se va întoarce pe scenă.

”Nea Beni este încă slăbit, stă mai mult în pat, urmează un tratament, iar după externare s-a confruntat și cu o infecție urinară, pentru care a luat antibiotice. Anul acesta nu sunt șanse să revină în concerte, pe scenă, probabil la începutul anului viitor.

Unii medici susțin că, dacă va fi operat la inimă, îi va fi mai bine, căci tratamentul medicamentos nu este suficient, dar Benone se teme. Este îngrijit de soție, dar și cadre medicale. La un moment dat, familia s-a gândit să îl ducă și în Franța, la un consult medical”, au dezvăluit apropiații artistului.

Soția lui Benone Sinulescu, despre problemele artistului

La rândul ei, soţia cântăreţului a ţinut să dea ultimele informații despre starea iubitului artist.

”Am citit şi eu diverse ştiri pe tema asta, cum că ar avea nu ştiu ce vene ale inimii înfundate. Trebuie să vă spun că medicii au stabilit că nu e cazul pentru aşa ceva. Doctorii au fost atenţi cu soţul meu şi foarte amabili.

Benone are o vârstă, toţi mai trecem şi prin boală şi foarte probabil că colesterolul îşi spune şi el cuvântul, dar nu ni s-a spus că este imperativ să facem aşa sau pe dincolo. Ca atare, nu aveam ce să refuzăm. Nici eu, nici soţul meu!”, a explicat soția lui Benone Sinulescu pentru impact.ro.

”Vă pot asigura că nu şi-a pierdut vocea şi că îmi cântă des prin casă. Semn că nu şi-a pierdut nici vocea, nici apetitul pentru aşa ceva! Altfel, a decis să nu vorbească cu presa o vreme. Când va decide el că totul e în regulă, va reveni asupra acestei decizii. Dar numai atunci când va fi dispus să facă asta!”, a ținut să mai menționeze Elena Sinulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: