Redactia.ro
Home » Monden » Benone Sinulescu, mărturisiri despre sentimentele ce l-au legat de Irina Loghin

Benone Sinulescu, mărturisiri despre sentimentele ce l-au legat de Irina Loghin

Printre cei care i-au purtat o dragoste deosebită lui Benone Sinulescu s-a numărat și Irina Loghin, care de-a lungul anilor a avut ocazia să colaborez cu minunatul artist. Legătura lor a fost într-adevăr specială, iar melodiile pe care le-au interpretat au ajuns negreșit la sufletele oamenilor. Chiar cântărețul a vorbit despre sentimentele ce le-au legat, cu toate că niciodată nu a fost vorba de o relație frumoasă de prietenie între ei.

Născut în data de 24 mai 1937, Benone Sinulescu se numără printre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică folclorică din țara noastră. A fost adorat de public și de oricine a avut onoarea să îl cunoască, iar fiecare spectacol pe care l-a susținut a fost răsplătit cu multe ropote de aplauze. S-a stins din viață în urmă cu o zi, pe 18 noiembrie 2021, lăsând un gol imens în lumea artistică din România.

Un lucru pentru care artistul a fost mereu apreciat a fost atitudinea sa pozitivă asupra vieții și energia pe care o emana. Oamenii i-au iubit zâmbetele, glumele și felul în care mereu reușea să vadă partea luminoasă a vieții. A însuflețit petrecerile românilor de pretutindeni ani de-a rândul, iar posturile de emisiune îl primeau mereu cu drag în platourile lor.

Benone Sinulescu, mărturisiri despre sentimentele ce l-au legat de Irina Loghin

Una dintre artistele cu care a colaborat cu mult drag a fost Irina Loghin, alături de care a avut niște spectacole deosebite. dragostea lor pentru public s-a reflectat în muzica pe care au interpretat-o, iar prietenia ce i-a legat i-a ajutat să intre perfect în rolurile pe care le aveau pe scenă. Au dat glas unor versuri de dragoste deosebite, fapt ce a creat într-un anumit punct anumite confuzii legate de sentimentele pe care și le poartă. Melodiile lor erau mult prea frumoase și pline de emoție, iar publicul și-ar fi dorit ca povestea lor de iubire de pe scenă să continue și în viața reală.

Între Benone Sinulescu și Irina Loghin nu s-a pus însă niciodată problema de o idilă, ci doar de o frumoasă prietenie. Talentul și dragostea pentru muzică i-au unit, iar ei au fost bucuroși să împărtășească aceste emoții cu oamenii care-i ascultau.

Cel care a simțit nevoia să clarifice acest aspect legat de viața sa personală și privată a fost chiar artistul, care adesea a fost întrebat despre sentimentele ce-l leagă de minunata sa colegă de scenă. Inima sa a aparținut mereu soției sale, Elena, cu care a fost căsătorit timp de mai bine de 40 de ani, ceea ce a exclus mereu posibilitatea unei alte relații.

„Te referi cum au început duetele cu Irina Loghin sau te referi la… altceva? Ideea cu duetele a fost a mea, deşi ea a spus că ideea a fost a ei. Am cântat la Ateneul Român cu ea şi am avut un succes imens şi ni s-a suit la cap.

Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa. Nu a fost… că dacă ar fi fost… nu am avut nimic serios cu ea. Am trăit o poveste artistică… şi de dragoste, că melodiile au fost şi de dragoste”, a mărturisit acesta la Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: