Redactia.ro
Home » Monden » Benone Sinulescu s-a stins din viață în decursul zilei de astăzi. Soția sa a făcut primele declarații despre ultimele momente în viață ale artistului

Benone Sinulescu s-a stins din viață în decursul zilei de astăzi. Soția sa a făcut primele declarații despre ultimele momente în viață ale artistului

Lumea artistică din România este din nou în doliu, după ce un mare artist s-a stins astăzi din viață. Inima lui Benone Sinulescu a încetat să bată la vârsta de 84 de ani, iar durerea pe care apropiații săi o simt poate fi cu greu descrisă în cuvinte. Soția acestuia, Elena, a fost cea care a făcut tristul anunț, conform impact.ro, declarațiile sale fiind pur și simplu sfâșietoare.

Benone Sinulescu a fost unul dintre cei mai iubiți artiști din țara noastră, fiind recunoscut pentru activitatea sa artistică și abilitatea sa deosebită de a împărți zâmbete în jurul său. Și-a dedicat întreaga viață muzicii, iar în schimb publicul său l-a răsplătit cu admirație și multă dragoste. Oriunde își făcea apariția era aclamat și aplaudat, oamenii fiind pur și simplu cuceriți de energia sa mereu pozitivă.

Benone Sinulescu s-a stins din viață în decursul zilei de astăzi

Starea de sănătate a artistului s-a înrăutățit în ultimele zile, iar în cele din urmă corpul său a cedat. S-a stins acasă, unde Elena Sinulescu l-a vegheat neîncetat și i-a fost alături până în ultima clipă. Moartea cântărețului a lăsat un gol imens în suflete apropiaților săi și a celor care l-au îndrăgit, care nu va putea fi umplut niciodată.

Din informațiile disponibile până acum, nea Beni, după cum îl alintau apropiații săi, a dezvoltat o pneumonie agresivă și a refuzat să meargă la spital. Teama că s-ar putea infecta cu noul virus l-a ținut acasă, așa că a preferat să asculte de sfaturile medicilor din confortul propriei case. Soția lui a încercat să-l ajute cu orice i-a stat în putință, însă în cele din urmă afecțiune de care suferea a biruit.

Soția sa a făcut primele declarații despre ultimele momente în viață ale artistului

Tristul anunț a fost făcut chiar de Elena Sinulescu, care și-a dorit să aibă parte de intimitate în aceste momente deosebit de grele. În momentul în care a transmis publicului că partenerul său a încetat din viață se afla chiar alături de corpul neînsuflețit al acestuia, așteptând angajații firmei mortuare să facă formalitățile necesare.

Benone Sinulescu s-a stins din viață în data de 18 noiembrie 2021 la orele 14:30, iar locul de veci îl va avea la cimitirul Eternitatea din Capitală.

„Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat Elena Sinulescu, potrivit impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: