Redactia.ro
Home » Stil de viață » Benoni n-are un adăpost deasupra capului, dar are mult talent. Povestea bărbatului de 68 de ani care a înfrumusețat Sectorul 3 al Capitalei

Benoni n-are un adăpost deasupra capului, dar are mult talent. Povestea bărbatului de 68 de ani care a înfrumusețat Sectorul 3 al Capitalei

GALERIE FOTO (5)

Povestea impresionantă a unui bărbat de 68 de ani, care nu are adăpost deasupra capului, dar are mult talent. Benoni a intrat în atenția tuturor, după ce a început să înfrumusețeze Sectorul 3 al Capitalei, de unul singur.

Benoni n-are un adăpost deasupra capului, dar are mult talent

De mai bine de un an, Benoni pictează un trotuar, care se află în apropierea unui centru comercial din Sectorul 3 al Bucureștiului. Bărbatul are 68 de ani și o poveste impresionantă de viață. A intrat în atenția tuturor, după ce oamenii au văzut ce efort face Benoni pentru ca un trotuar să arate bine. Are o pasiune imensă pentru a desena și astfel, a decis să se ”ocupe” și de trotuarul respectiv. Benoni a fost bijutier, așa cum le-a spus celor de la Observator, însă nu a mărturisit și cum a ajuns să-și piardă casa și locul de muncă.

Bărbatul nu are un adăpost deasupra capului, însă are foarte mult talent. Oamenii, care stau în zonă, au văzut ce suflet bun are Benoni, așa că îl ajută pe acesta cu ce pot. Cu mâncare, apă, haine și altele. Cel mai important este că Benoni este ajutat de către cei cu suflet bun, și în privința culorilor pentru a continua să picteze. Acest lucru îl bucură enorm.

Oamenii care vor să facă un bine îmi mai dau câte o sumă de bani, câte un leu. Mai mult, mai puțin. Fiecare cum vrea. Cum îl lasă inima. În mare se bucură că îmi zic că „de câte ori trec pe aici mă minunez”, le-a spus Benoni celor de la Observator.

Ce spun localnicii despre Benoni

Cu toate că desenele îi ies aproape perfecte, mai ales că le face cu mâna liberă, Benoni spune că mai are de învățat. ”Nu am simetrie. Deci nu sunt mulţumit de absolut nimic în domeniul simetriei. Poate cu timpul, ştiu eu, făcând mai des, mai des, poate voi dobândi”, a mai spus acesta, pentru sursa citată.

Cei care stau în zonă sunt foarte mulțumiți de ceea ce face Benoni. Majoritatea spun că bărbatul a schimbat mult trotuarul respectiv. ”E un talent nemaipomenit. Om de valoare. Nu știu ce a fost la viața lui că e amărât așa cum e, dar nu-l ia nimeni în seamă. Astea sunt făcute numai de el. Frumos. A schimbat totul aici”, a spus un localnic.

Are omul o indemănare şi are puțină inteligență de face lucrul ăsta. Eu nu aș putea să fac aşa ceva cu toate școlile pe care le-am făcut”, a mai spus altcineva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini