Redactia.ro
Home » Monden » Betty Blue și-a uimit fanii cu o fotografie din copilărie. Cum arăta vedeta

Betty Blue și-a uimit fanii cu o fotografie din copilărie. Cum arăta vedeta

GALERIE FOTO (2) Betty Blue și-a uimit fanii cu o fotografie din copilărie

Betty Blue este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, iar cariera ei este tot mai mult în ascensiune. Cântăreața are sute de mii de urmăritori pe rețelele sociale și nu pierde nici o ocazie să se deschidă față de ei.

Cum arăta Betty Blue în copilărie

Betty Blue postează foarte des pe rețelele de socializare, astfel că fanii ei reacționează imediat la o noutate. Recent, artista și-a uimit fanii cu o fotografie veche cu ea de când era mică.

Betty Blue și-a uimit fanii cu o fotografie din copilărie
Betty Blue și-a uimit fanii cu o fotografie din copilărie

Potrivit protv.ro, vedeta, în vârstă de 20 de ani a arătat fanilor o fotografie cu ea de când era la grădiniță și a scris un mesaj emoționant la descrierea, semn că îi este dor de acea perioadă.

“Copilăria este o lume de miracole şi de uimire a creaţiei scăldate în lumină, ieşind din întuneric, nespus de nouă şi proaspătă şi uluitoare. Copilaria se termina atunci cand lucrurile inceteaza sa ne mai mire”, a scrie artista.

Betty Blue vrea să depășească condiția de fata lui tati

Betty Blue s-a remarcat imediat pentru talentul ei moștenit de la Florin Salam. Cu piese precum „Acolo sus” și „La anii mei”, care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, artista a reușit să depășească statutul de „fetița lui tata” și să-și facă un nume în showbiz.

Deși a vrut să lupte pe cont propriu, Betty Blue nu a uitat că tatăl să este celebru, ș a scos o piesă specială cu acesta. Cei doi au emoționat publicul până la lacrimi din cauza emoției puternice pe care piesa o creează.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: