Redactia.ro
Home » Monden » Betty Salam, prima reacție după ce s-a spus că Florin Salam a murit. Declarațiile făcute de artistă

Betty Salam, prima reacție după ce s-a spus că Florin Salam a murit. Declarațiile făcute de artistă

GALERIE FOTO (3)

Lumea showbiz-ului s-a zguduit după ce s-a vehiculat faptul că Florin Salam a murit. PRO TV a anunțat că celebrul manelist s-a stins din viață pe patul de spital, din cauza consumului de substanțe interzise. Totuși, Betty Salam a fost foarte revoltată de tot ce s-a scris, așa că a făcut primele declarații.

Betty Salam, primele declarații

Betty Salam a făcut primele declarații după ce s-a zvonit că tatăl ei s-a stins din viață. Artista a ținut să spună că nu este adevărat că tatăl ei a murit și că vestea, care circulă pe internet, nu este adevărată. De altfel, cântăreața a ținut să critice modul în care s-a dat o știre, care nu ar fi adevărată. Se pare că tatăl ei este bine, sănătos, doar puțin obosit, spune Betty. Aceasta este foarte deranjată de faptul că s-a zvonit că Florin Salam ar fi murit.

Totul a început după ce știrileprotv.ro au dat informația, pe surse, conform căreia Florin Salam s-a stins din viață. Familia și prietenii apropiați au rămas șocați atunci când au auzit zvonul respectiv. Mulți s-au îngrijorat și au intrat în panică, crezând că manelistul a murit. Ei bine, nimic nu fost adevărat, iar Florin Salam este nevătămat, după cum susține familia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini