Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Andreescu, locuinta de cinci stele. Cum arată casa sportivei

Bianca Andreescu, locuinta de cinci stele. Cum arată casa sportivei

GALERIE FOTO (4) Bianca Andreescu, US Open

Bianca Andreescu a devenit rapid un nume mare cunoscut la nivel mondial prin prisma performanțelor sale sportive. Au apărut imagini cu locuința de lux în care locuiește în Canada. Casa este impresionantă și se află într-un ansamblu rezidențial. Stai să vezi cât costă locuința sportivei. Nu oricine și-ar permite să scoată din buzunar atâția bani.

Cum arată casa Biancăi Andreescu

Bianca Alexandrescu s-a propulsat în topul celor mai buni sportivi și a ajuns un nume care menține România o țară cu sportivi de top. Bianca Andreescu are 19 ani și a cucerit titlul de la US Open, după ce a învins-o în finală pe Serena Williams. Cariera sportivei cu origini românești se află în plină ascensiune. Bianca Andreescu este un nume, un om, o campioană cu care România poate să se mândrească. Prin performanța sa demonstrează că românii au un talent aparte și o ambiție extraodinară de a deveni campioni.

În urmă cu mulți ani părinții Biancăi au plecat peste hotare pentru o viață mai bună. Tatăl ei, inginerul Nicu Andreescu, şi-a găsit un loc de muncă în Canada, la scurt timp după absolvirea Universității Transilvania din Brașov, iar mama sa care a absolvit Universitatea din Craiova, s-a angajat la compania Global Maxfin Investments Inc. din Toronto, potrivit kfetele.ro.

Bianca și familia sa locuiesc în Mississauga, un orăşel aflat la 30 de kilometri de Toronto. Casa este una împresionantă. Este vorba de un condominium cu 3 dormitoare într-un complex de vile din cărămidă, aflat într-un cartier rezidenţial din Mississauga. Prețul unei asemenea locuințe ajunge la 1 milion de dolari. Imaginile publicate de presă prezintă o locuință luxuriantă. Stilul casei este o combinație de eleganță cu arhitectura tipic canadiană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: