Redactia.ro
Home » Știri » Bianca Brad trece prin clipe groaznice! Mesajul cutremurător al actriței : “Mă sfasaie durerea, teama”

Bianca Brad trece prin clipe groaznice! Mesajul cutremurător al actriței : “Mă sfasaie durerea, teama”

Una dintre cele mai frumoase fotomodele din România anilor ’90 se confruntă cu dramele specific acestei perioade de pandemie. Din păcate, mama acesteia este bolnavă și internată la un spital de specialitate.

Bianca Brad trece prin clipe groaznice din cauza problemelor de familie. Vedeta are mama internată la secția de cardiologie, după ce aceasta a fost luată cu ambulanța de acasă în urmă cu o săptămână. În vârstă de 84 de ani, Georgeta, mama Biancai Brad a fost internată de urgență în spital, iar protocoalele din această perioadă de criză sanitară nu permit vizitele. „Vineri, când a luat-o SMURD-ul, i-a fost foarte rău, nu credeam că rezistă până la spital. Nu vă imaginați cum am petrecut noaptea. Până sâmbătă după-amiaza nu am primit nicio veste, a fost cumplit. Mama este de un an în cărucior cu rotile, are probleme cu inima, insuficiență cardiacă, hipertensiune, plus o anemie puternică dezvoltată în spital. A fost și la Terapie Intensivă, în stare critică, am crezut de două ori că o pierdem”, a mărturisit Bianca pentru cei de la Click.

Bianca a reușit într-un final să vorbească cu mama ei

Nevoită să sune în fiecare la spital pentru a afla starea de sănătate a mamei sale, Bianca a reușit într-un final să stea de vorbă cu aceasta. „Am reușit să vorbesc, până la urmă, cu o doctorița rezidentă absolut minunată și cu un medic amabil, care mi-au spus despre protocoalele aplicate și despre evoluția sau, mai degrabă spus, involuția stării ei de sănătate… (nicio legătură cu COVID-19, căci știu că asta e, acum, întrebarea nr. 1). Știu că are o vârstă, știu că are mai multe probleme de sănătate și că trebuie să accept ideea că va veni momentul greu al despărțirii, dar… este vorba despre Mama, care ar trebui să fie nemuritoare… Azi (n.r. joi) am vorbit de mai multe ori cu ea, dorind să îmi dau seama cum aș putea să o ajut și că să nu se simtă singură, să o liniștesc și să o încurajez”, a mărturisit vedeta pentru același tabloid.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: