Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu a confirmat împăcarea cu Gabi Bădălău! Gestul făcut de milionar pentru blondină

Bianca Drăgușanu a confirmat împăcarea cu Gabi Bădălău! Gestul făcut de milionar pentru blondină

Reacția lui Gabi Bădălău, după ce Bianca Drăgușanu a fost surprinsă la pisicină în compania unui alt bărbat

S-a tot zvonit că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio după opt luni de relație. Iată cu zvonurile au fost infirmate chiar de către frumoasa blondină. Se pare că povestea de iubire dintre cei doi nu a luat sfârșit și că deși sunt mulți care i-ar vrea separați, Bianca și Gabi rămân împreună. ce a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a confirmat împăcarea cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu trăiește o frumoasă poveste de iubire cu milionarul Gabi Bădălău. Tot parcursul relației lor a fost unul tumultos prin prisma fostilor parteneri ai celor doi, dar povestea de iubire nu s-a spulberat atât de ușor. Recent, Bianca Drăgușanu a avut un eveniment pentru a-și promova rochiile pe care le creează și a fost adusă de nimeni altul decât Gabi Bădălău. Milionarul a venit să o lase pe iubita sa la locația unde s-a desfășurat evenimentul și a plecat rapid pentru a nu intra din nou în atenția presei. Bianca Drăgușanu a fost înterbată dacă este o femeie singură și bineînțeles că a negat acest aspect.

Nu sunt chiar singură, dar sunt mai discretă”, a spus Bianca Drăgușanu.

Se mărită Bianca Drăgușanu?

În urmă cu câteva luni se zvonea în presă faptul că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău vor avea parte de o nuntă ca în povești în această vară. Aparent evenimentul nu a avut loc, dovadă că zvonurile nu au fost chiar adevărate. Blondina  a fost întrebată recent dacă este pregătită să mai facă o dată pasul cel mare și nu s-a sfiit să recunoască faptul că va urma și o nuntă deoarece ea este pregătită în orice moment.

S-ar putea să urmeze, s-ar putea să nu. Eu dacă mă mărit, mă gândesc azi, și mă mărit mâine. Dacă acest lucru se mai întâmplă, sper să fie pentru totdeauna. Bărbatul trebuie să fie perfect, dar nu există, până atunci aștept, poate face cineva un cyborg, a declarat Bianca Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: