Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, acuzată de o tânără că a bătut-o. Acuzații grave la adresa iubitei lui Gabi Bădălău: „Mi-a spart capul”

Bianca Drăgușanu, acuzată de o tânără că a bătut-o. Acuzații grave la adresa iubitei lui Gabi Bădălău: „Mi-a spart capul”

Bianca Drăgușanu, acuzată de o tânără că a bătut-o

Bianca Drăgușanu, acuzată de o tânără că a bătut-o. Zilele trecute, Bianca Drăgușanu a avut o ieșire nervoasă după ce a aflat că iubitul ei, Gabi Bădălău a petrecut alături de câteva domnișoare. Una dintre tinere susține că a fost bătută de blondină.

Bianca Drăgușanu, acuzată de o tânără că a bătut-o. Acuzații grave la adresa iubitei lui Gabi Bădălău: „Mi-a spart capul”

Gabi Bădălău este în continuare căsătorit cu Claudia Pătrășcanu, dar are o relație de iubire cu Bianca Drăgușanu. Afaceristul a organizat zilele trecute o petrecere de lux acasă la el acasă, la care ar fi participat si Florin Salam. La eveniment au participat mai multe domnisoare, iar Bianca Drăgușanu a aflat, motiv pentru care s-a declanșat un adevărat scandal. Potrivit Acces Direct, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au certat foarte mult în acea seară, iar blondina ar fi părăsit apartamentul. Când s-a întors în apartamentul în care locuiește cu Gabi Bădălău, Bianca le-ar fi găsit pe acele domnisoare împreună cu iubitul ei, dar și cu celebrul manelist. Fetele susțin că au fost bătute cu bestialitate de către Bianca Drăgușanu.

Una dintre tinere a vorbit în emisiunea de la Antena Stars despre momentul cumplit când a fost bătută de Bianca Drăgușanu. Aceasta susține că fosta asistentă tv i-a spart capul, mărturisind că urmează să depună o plângere la Poliție împotriva Biancăi Drăgușanu. ”După o oră a apărut Bianca Drăgușanu cu o bâtă de baseball. A vrut să ne bată pe toate. Nu știu cum a aflat că suntem acolo. Ea singură a aflat că eram acolo. Am înțeles că era apartamentul lui Gabi și probabil avea cheie. Prima dată i-a luat pe toți la bătaie. I-a dat și lui Salam, i-a lovit pe toți. Mi-a spart capul, am numai vânătăi. Timp de 15 minute ne-a bătut pe toate cu bâta de baseball, încontinuu”, a povestit tânăra la Acces Direct.

Tânăra susține că a fost invitată la petrecerea organizată de Gabi Bădălău. Aceasta spune că s-a speriat extrem de tare atunci când a văzut-o pe Bianca Drăgușan intrând în apartament. Blondina ar fi fugit după ele, în fața blocului, acolo unde le-ar fi lovit.

Bianca Drăgușanu, scandal de proporții cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu ar fi intrat în cursul zilei de joi în apartamentul unde locuiește împreună cu Gabi Bădălău, acolo unde acesta a organizat un party secret. Evenimentul ar fi fost organizat pentru Florin Salam, cel care urmează să se căsătorească cu Roxana Dobre.

Bianca s-ar fi înfuriat foarte tare după ce l-a văzut pe Bădălău înconjurat de domnișoare și ar fi început să îl ia la bătaie. Invitații au luat-o la fugă, iar petrecerea s-a terminat imediat. Toți cei prezenți ar fi fost îmbrăcați doar în lenjerie intimă. Totul s-a petrecut într-un apartament închiriat din zona Pipera, locul special al afaceristului pentru astfel de activități. Bianca Drăgușanu ar fi spart ușa și a început să împartă pumni și palme tuturor celor prezenți de acolo. Florin Salam ar fi sărit un gard, iar Bădălău s-ar fi ascuns într-o tufă de lângă clădire pentru a nu da ochii cu persoana iubită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: