Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu, reacție acidă la adresa lui Gabi Bădălău: „Mizeriile lui…”

Claudia Pătrășcanu, reacție acidă la adresa lui Gabi Bădălău: „Mizeriile lui…”

Claudia Pătrășcanu, reacție acidă la adresa lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu, reacție acidă la adresa lui Gabi Bădălău. Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a fost implicat într-un scandal de proporții, după ce Bianca Drăgușanu a aflat că a petrecut alături de mai multe domnișoare. Ulterior, artista a avut o reacție dură despre ieșirea fiului de milionar.

Claudia Pătrășcanu, reacție acidă la adresa lui Gabi Bădălău: „Mizeriile lui…”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au decis să divorțeze după șase ani de relație. Cei doi au împreună doi băieți, acesta fiind singurul lucru care îi mai leagă. Recent, Gabi Bădălău a fost implicat într-un nou scandal. Gabi Bădălău a participat la petrecerea organizată de Florin Salam, unde au fost invitate mai multe domnișoare. Bianca Drăgușanu a aflat și s-a creat un adevărat scandal. Până acum, blondina nu a vorbit despre acest moment, dar Claudia Pătrășcanu a avut câteva cuvinte de spus despre fostul soț. Artista a declarat că nu o mai interesează ceea ce face Gabi Bădălău și că ar fi trebui să răspundă singur pentru faptele sale.

‘Nu înțeleg de ce toată presa scrisă ma agasează pe mine referitor la cele întâmplate și ce legatură am eu cu acest subiect?! Suntem în Săptămâna Mare!! Eu am o viață mult prea frumoasa și curată, ca să comentez mizeriile lui Gabi. Gabi este singurul responsabil pentru tot ceea ce i se întâmpla!’, a spus Claudia Pătrășcanu, pentru Antena Stars.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt în proces de divorț

De doi ani și jumătate, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în proces de divorț. La început cei doi și-au aruncat cuvinte grele, dar artista a decis să facă pace cu tatăl copiilor ei. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Claudia Pătrășcanu a spus că a trecut peste despărțirea de Gabi Bădălău. Artista și soțul ei au avut parte de multe momente tensionate, dar lucrurile s-au liniștit. Vedeta a declarat că a acceptat tot ce s-a întâmplat și că va merge înainte cu capul sus. „Timpul rezolvă absolut tot, dar important este să ai răbdare. Am învățat că trebuie să ne acceptăm viața așa cum este, cu întâmplările care vin și să nu disperăm. Au fost momente, recunosc, când au fost momente de disperare, de teamă și de orice. Un divorț nu este ușor. E foarte greu! Se spune că un divorț e mai greu decât atunci când pierzi pe cineva. Se pare că am trecut peste. Sunt bine, sunt liniștită emoțional și copiii m-au ajutat foarte mult”, a declarat cântăreața la PRO TV.

De dragul copiilor lor, Claudia și Gabi comunică mai des de dragul celor doi băieți pe care îi iau împreună. Artista așteaptă acum un nou termene să se prezinte la tribunal și speră că divorțul lor se va finaliza cât mai repede. „Eu i-am lăsat astăzi la tatăl lor. Îmi doresc ca fiecare să realizeze greșelile pe care le-a făcut cu înțelepciune și cu iubire pentru copiii noștri să rămânem în relații bune. Am realizat că toată viața vom fi legați prin acești copii, e normal. Acum pleacă în Grecia, iar eu trebuie să știu ce fac. Trebuie să ținem legătura. Lăsăm trecutul, iar pentru mine e foarte important prezentul, dar și viitorul. Referitor la divorț… m-am acomodat și cu acest lucru. Aștept termenul. E ca și cum m-aș duce… așa cum se duc femeile însărcinate la ecografie, știi că pe data X te-a programat doctorul. Deja a devenit o obișnuință. Am vrut să divorțez din primul moment, când am simțit că nu mai merge, dar uite că au trecut doi ani și jumătate”, a spus Claudia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: