Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu a decis să facă pace cu Gabi Bădălău. Ce decizie a luat artista: „Ne certăm, am obosit”

Claudia Pătrășcanu a decis să facă pace cu Gabi Bădălău. Ce decizie a luat artista: „Ne certăm, am obosit”

GALERIE FOTO (5) Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au făcut pace.

Claudia Pătrășcanu a decis să facă pace cu Gabi Bădălău. În urmă cu aproape trei ani, Claudia Pătrășcanu lua decizia de a divorța de tatăl copiilor ei, Gabi Bădălău. După ani de zile în care s-au acuzat reciproc și s-au luptat pentru custodia copiilor, artista vrea să facă pace cu fostul soț. Ce decizie a luat Claudia?

Claudia Pătrășcanu a decis să facă pace cu Gabi Bădălău. Ce decizie a luat artista: „Ne certăm, am obosit”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în 2016, iar după trei ani au decis să divorțeze. Cu toate astea, în acte sunt în continuare soț și soție. Deși au tot încercat să divorțeze, Gabi și Claudia s-au lovit de diverse situații care au provocat amânări ale separării legale.

Recent, artista a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu tatăl copiilor săi. Vedeta s-a săturat de certuri, motiv pentru care a decis să renunțe la partaj pentru a se pronunța divorțul de Bădălău. Ea a declarat că în momentul în care separarea va fi oficială, acela va fi cel în care unul dintre ei va dori să se căsătorească. ‘Eu am fost cea care am înaintat acest divorț și vreau în continuare să divorțez, dar am început să trăiesc cu situația asta așa și să las ca lucrurile să se întâmple atunci când va considera Dumnezeu. (…) De trei ani tot încercăm să comunicăm, ba ne certăm, am obosit. La un moment cel care va vrea să facă un pas și va fi foarte hotărât să se recăsătorească, cu siguranță se va da acest divorț‘, a spus ea la Antena Stars.

Artista consideră că fostul soț nu vrea să divorțeze de ea, motivând că dacă Gabi ar fi vrut cu adevărat să se despartă de ea, ar fi grăbit lucrurile. ‘Cert e că dacă și-ar fi dorit cu adevărat din tot sufletul să divorțeze, că practic până la urma urmei am renunțat la tot. Nu contează nimic, decât copii. M-am tot gândit că ar trebui să se renunțe și să se termine acest divorț. Gabi trebuie să pună punct și să se termine acest divorț, într-o secundă’, a continuat ea.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au renunțat la scandal

De dragul copiilor pe care îi au împreună, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au decis să lase deoparte conflictele și să se înteleagă bine. În urmă cu câteva săptămâni, cei doi au stat la aceeași masă și l-au sărbătorit pe fiul lor cel mic. ‘Eu cred că după acest divorț, aceste furtuni cu nisip și de toate, cred că eu și Gabi noi ne vom înțelege foarte bine. Ne vom înțelege bine pentru copii, e foarte important ca copiii să vadă că ești bine, că se respectă părinții, că se salută’, a mai spus Claudia.

Claudia Pătrășcanu s-a axat pe creșterea fiilor săi, iar tot ce își dorește este să-i vadă pe aceștia fericiți. Astfel, scandalul dintre Claudia și Gabi pare că a ajuns la final, iar artista vrea să divorțeze cât mai repede de tatăl copiilor pentru a deveni o femeie liberă. ‘Începem să vream să comunicăm, am înțeles niște lucruri. Copiii sunt cei mai importanți, acum sunt la vârsta la care trebuie să conștientizeze tot ce se întâmplă. Suntem într-o relație civilizată, de multe ori sunt și decalaje că până la urmă nu suntem la fel noi oamenii și nu gândim la fel. Sper să ajungem să divorțăm, să punem punct, să ne vedem de viețile noastre, să fie frumos și civilizat să nu-i afectăm pe cei mici’, a mai spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: