Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au făcut pace. Cum se înțeleg acum cei doi

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au făcut pace. Cum se înțeleg acum cei doi

GALERIE FOTO (6) Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău custodie

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au făcut pace. În urmă cu aproape trei ani, artista și fiul de milionar au decis să divorțeze. Claudia și Gabi au împreună doi băieți minunați, iar în ultimii și-au aruncat vorbe grele. Recent, cei doi au decis să facă pace.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au făcut pace. Cum se înțeleg acum cei doi

Claudia Pătrășcanu s-a căsătorit cu Gabi Bădălău în 2016, devenind părinții a doi copii. În 2019, artista anunța printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare că a decis să divorțeze de Gabi Bădălău. După ce s-au despărțit, a continuat un război de proporții între ei.Recent, cei doi au luat decizia de a face pace și de a avea o relație normală, de dragul copiilor. Deși nu mai sunt împreună, aceștia au decis să rămână doi oameni responsabili. Claudia Pătrășcanu a spus că sunt în continuare divorțați și că au făcut pace. „Suntem în relații ok, încercăm să păstrăm o relație civilizată pentru copii. Suntem în același stadiu, „nedivorțați”. Încercăm să păstrăm o relație civilizată, facem tot posibilul. Nu este simplu și ușor după tot ce s-a întâmplat, dar din ambele părți încercăm să fie bine pentru copii., a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru impact.ro.

Claudia va lăsa lucrurile să vină de la sine. Cântăreața a mărturisit că foarte multe cupluri de la noi sunt despărțite, dar au o relație bună de dragul copiilor. ”Există numeroase cupluri divorțate care au rămas în relații civilizate pentru copii, la un moment dat o să se înțeleagă acest lucru. Trebuie să existe maturitate și toleranță din ambele părți mai spus Claudia Pătrășcanu. (…) Vreau să fim sănătoși eu și copiii, așa îmi doresc. În acest moment vreau sănătate și să îl las pe Dumnezeu să hotărască. Degeaba grăbești lucrurile când nu ține de tine neapărat. Aproape zilnic mă întreabă lumea: „Când?”, a mai spus artista.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășanu se luptă pentru custodia copiilor

Artista se află în proces de divorț cu Bădălău, dar se luptă și pentru custodia copiilor. Copiii au timp să își petreacă timpul și cu tatăl lor, dar în cea mai mare parte locuiesc la Constanța. Fiul de milionar a declarat în trecut că își doreste foarte mult să-i aducă pe cei mici lângă el, considerând că aceștia ar avea un viitor mai bun în Capitală.

În urmă cu câteva săptămâni, Claudia și Gabi s-au reunit la ziua de naștere a fiului lor mai mic. Nicholas a împlinit cinci ani, iar cei doi părinți au stat la aceeași masă. Vedeta a declarat că pentru ea cel mai important este ca cei doi băieți ai săi să fie fericiți. „Pentru mine e foarte important ca cei mici să fie fericiți. Copiii mei sunt toată viața mea. (…) ei au nevoie de amândoi. Cel mai important e să fim măcar la aceste evenimente importante din viața lor. Oricare ar fi situația între noi, consideri că ei doi copii trebuie să ne aibă împreună la evenimentele importante, chiar și peste ani”, a declarat Claudia pătrășcanu la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: