Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu intervine în relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu. Cum a încercat artista să le strice Revelionul

Claudia Pătrășcanu intervine în relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu. Cum a încercat artista să le strice Revelionul

Claudia Pătrășcanu intervine în relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu. Artista se află în proces de divorț cu Gabi Bădălău, dar în acest timp, afaceristul este într-o relație cu Bianca Drăgușanu. Claudia ar încercat să le strice Revelionul celor doi.

Claudia Pătrășcanu intervine în relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu. Cum a încercat artista să le strice Revelionul

Claudia Pătrășcanu intervine în relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu. Artista și Gabi Bădălu au decis să divorțeze, iar de doi ani sunt separați. Cei doi sunt în proces de divorț, iar în ultima perioadă au existat multe conflicte între ei. Claudia Pătrășcanu a declarat în nenumărate rânduri că fostul soț cheltuie mulți bani cu Bianca Dragușanu, în loc să se ocupe de cei doi copii pe care îi au împreună.

Deși cele două femei din viața lui Bădălău au declarat, în urmă cu ceva timp, că au căzut la pace, lucrurile nu stau așa. Se pare că artista ar fi încercat să îi dea lui Gabi Bădălău peste cap planurile de Revelion și i-a cerut să stea acasă cu băieții lor, spunând că are concerte și nu poate lua copiii cu ea. Cu toate astea, Bianca și Gabi nu și-au anulat planurile și au plecat în Dubai pentru a petrecere seara dintre ani pe lux și opulență.

Claudia Păstrășcanu, despre relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu

În prezent, fostul cuplu luptă în instanță pentru custodia fiilor lor, Nicholas și Gabriel. Fiul de milionar are o relație cu Bianca Drăgușanu, iar în urmă cu ceva timp, fosta soție și actuala iubită a lui Gabi și-au făcut declarații dure una la adresa celeilalte. „Nu prea mai am nimic de comentat în privința aceasta. Pentru mine este foarte important să finalizăm acest proces cât mai repede și să rămânem în relații bazate pe respect, de dragul copiilor”., spunea Claudia.

Claudia Pătrășcanu susține că este dezamăgită de comportamentul lui Gabi față de copiii lor. Aceasta ar fi sunat-o să-i spună să vină să ia copiii de la el, pentru că el are un eveniment important și nu poate sta cu ei. Ulterior, artista a aflat că afaceristul voia să stea cu Bianca, iar cel mai mult a deranjat-o că și-a mințit băieții, spunându-le acestora că trebuie să ia un tractor.

‘Am încercat să-l ajut pe Gabi și să fac așa cum a cerut el, doar că el îmi cerea să mint copiii, în momentul în care am vorbit cu copilul mare punea presiune pe mine, s-a dovedit cu totul prin această ieșire a lui pe care a ascuns-o și care durerea mea acum să vă spun direct e că a vrut să mă mintă pe mine și să mintă copiii, deoarece copiii lui au crezut că a mers să ia un tractor.
El voia să scape de copii, a vrut să-l ajut să-i aducă acasă, eu n-am putut să-i mint pe copii să-i zic că tati pleacă de acasă că vrea să scape de voi, mi-a zis că nu poate să-i lase cu familia‘, a mai precizat Claudia Pătrășcanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: