Redactia.ro
Home » Știri » Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă. Ultima decizie a juraților a dezavantajat-o pe artistă

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă. Ultima decizie a juraților a dezavantajat-o pe artistă

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au ținut pentru mult timp ocupată prima pagină a tabloidelor, fiind protagoniștii unor discuții foarte aprinse în mediul public. Ultimele săptămâni au reprezentat pentru ei o perioadă de liniște din acest punct de vedere, în care și-au lăsat problemele să fie rezolvate de judecători. Ultima decizie a acestora a fost în defavoarea fostei artiste, a cărei solicitări referitoare la partaj a fost respinsă.

Claudia Pătrășcanu Și Gabi Bădălău au format un cuplu până în anul 2020, moment în care au decis să pună capăt căsniciei lor. Din păcate însă, cei doi foști parteneri nu s-au înțeles atunci când a venit vorba de împărțirea averii lor și custodia copiilor, așa că toată situația a degenerat într-un scandal de proporții.

Unul dintre motivele ar fi faptul că afaceristul își dorește ca băieții săi să trăiască în București, mai aproape de el, în timp ce încă soția lui s-a mutat alături de aceștia în Constanța și refuză această opțiune. Chiar dacă Gabi s-a oferit să le asigure un cămin și să acopere cheltuielile pentru educație micuților, Claudia își dorește ca acest lucru să nu se întâmple.

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă. Ultima decizie a juraților a dezavantajat-o pe artistă

Cei doi nu s-au înțeles nici atunci când a venit vorba de partaj, iar bunurile, proprietățile și banii pe care trebuie să-i împartă nu reprezintă deloc o sumă mică. Claudia Pătrășcanu are anumite pretenții materiale, iat fostul său partener face tot posibilul ca lucrurile să nu evolueze după voia sa.

Chiar dacă fosta artistă a declarat că este dispusă să renunțe la avere dacă Gabi Bădălău va înceta cu atacurile în instanță și cu neînțelegerile legate de copii, acest lucru nu a fost posibil.

Așa se face că cei doi soți s-au revăzut recent în fața judecătorilor, care au respins solicitarea Claudiei Pătrășcanu de partaj. Acest lucru s-a datorat faptului că vedeta nu a achitat taxa de timbru, a cărei valoare ar fi în valoare de 200.000 de lei.

Decizia nu este însă permanentă, iar Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău urmează din nou să-și dispute problemele în fața juraților. Următoarea înfățișare a fost programată pentru 16 decembrie, iar artista speră că deznodământul va fi de această dată în favoarea ei, mai ales că eforturile sale de până acum în acest scandal au fost în folosul copiilor săi.

„Sunt o mamă impecabilă și voi merge până în pânzele albe că acești copii să crească lângă mama lor, așa cum este lăsat pe pământ! Nu am făcut niciun rău nimănui niciodată, nu am greșit cu nimic, îmi văd de viață și copii, de educația lor și vreau să-i pregătesc pentru viitor așa cum este legea firii.

Îmi divinizez copiii și nu mi-am dorit niciodată să-i despart de tatăl lor, ba chiar îmi doresc să fie bine numai și numai pentru ei. (..) Vreau doar să-i cresc frumos, cu respect, credință și să nu le lipsească dragostea și afecțiunea mamei, căci doar așa se vor dezvolta frumos!’, a declarat Claudia în trecut despre micuții săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: