Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, apariție misterioasă la volanul bolidului de lux. De ce și-a pus vedeta cagula pe față într-o benzinărie: „M-am umflat, am niște cheaguri de sânge în ochi” VIDEO

Bianca Drăgușanu, apariție misterioasă la volanul bolidului de lux. De ce și-a pus vedeta cagula pe față într-o benzinărie: „M-am umflat, am niște cheaguri de sânge în ochi” VIDEO

În lumea showbiz-ului, Bianca Drăgușanu este cunoscută pentru aparițiile sale în lumina reflectoarelor, dar și pentru numeroasele operații estetice la care a apelat de-a lungul anilor. Cu o frumusețe incontestabilă, vedeta nu s-a ferit să împărtășească cu fanii ei transformările prin care a trecut pentru a-și păstra aspectul impecabil. Recent, însă, Bianca a luat o decizie neobișnuită, adoptând o cagulă și ochelari de soare pentru a-și ascunde chipul, după ce a suferit o nouă operație estetică la față. Iată detaliile@

Bianca Drăgușanu, apariție misterioasă la volanul bolidului de lux

Bianca Drăgușanu a surprins pe toată lumea prin apariția sa la o benzinărie, însoțită de cagulă și ochelari de soare. Cu doar cinci zile în urmă, vedeta a trecut printr-o intervenție chirurgicală menită să îi îmbunătățească aspectul facial. Cu toate acestea, ea a ales să rămână discretă și să nu își dezvăluie chipul în fața publicului, preferând să poarte această mască pentru următoarele două luni și jumătate.

Bianca Drăgușanu nu este la prima experiență de acest gen, ea având la activ o serie de operații estetice, inclusiv implanturi mamare și fesiere, rinoplastie, injecții cu acid hialuronic și botox, precum și o intervenție pentru alungirea ochilor. Cu toate acestea, vedeta a ales să își topească recent acidul hialuronic din buze și să apeleze la o nouă procedură la față.

De ce și-a pus vedeta cagula pe față într-o benzinărie

Pe contul său de Instagram, Bianca Drăgușanu a ținut să explice motivele pentru care poartă cagula:

„Bună tuturor! Sunt în a cincea zi de la operație, am ales să port cagulă pentru următoarele două luni jumătate din viața mea pentru că sunt foarte inflamată și foarte vânătă, am o piele foarte sensibilă. Practic știam ce înseamnă această procedură, îmi cunoșteam sensibilitatea vasculară, și știam exact ce mă așteaptă. M-am umflat, am niște cheaguri de sânge în ochi, dar să vă țin la curent în fiecare zi cu evoluția vindecării mele, iar pentru cei sau cele care aveți întrebări despre procedurile estetice care vă pot schimba viața, sunt aici, vă răspund cu mare drag”, a explicat ea pe Instagram, unde a apărut cu cagula pe față.

Cu un zâmbet pe buze și cu o atitudine pozitivă, ea a promis să îi țină pe fanii ei la curent cu evoluția procesului de vindecare și să răspundă cu drag întrebărilor celor interesați de procedurile estetice.

O surpriză neașteptată a venit atunci când Bianca Drăgușanu a mers la benzinărie pentru a cumpăra o apă și a alimentat mașina. O doamnă de la casă i-a complimentat frumusețea, iar alte două persoane au făcut story-uri cu ea, exprimându-și admirația. Chiar și atunci când și-a dat jos ochelarii de soare pentru a le arăta vânătăile de la ochi, oamenii au rămas impresionați și au lăudat curajul ei de a se prezenta așa cum este.

Bianca Drăgușanu: „Au făcut story cu mine așa”

Bianca Drăgușanu a ținut să sublinieze că nu este o rușine să nu îți arăți vânătăile sau să treci peste procesul dificil de vindecare după o operație estetică. Ea a lansat un adevărat trend prin acest gest, demonstrând că încrederea în sine și dorința de a arăta bine nu trebuie să fie afectate de mici imperfecțiuni temporare.

Cu toate acestea, vedeta și-a asumat și responsabilitatea pentru alegerile pe care le-a făcut în ceea ce privește transformările estetice, inclusiv pentru cantitatea mare de acid hialuronic pe care și-a injectat-o în buze de-a lungul timpului. Ea a recunoscut că forma buzelor sale nu a fost întotdeauna cea mai potrivită, dar că a insistat pentru a obține exact ceea ce și-a dorit.

„Deci o să vă povestesc ceva senzațional, am intrat în benzinărie să cumpăr o apă și să alimentez, am plătit și așa voi umbla următoarele două luni din viața mea, iar o doamnă de la casă mi-a zis: «Doamne, cât ești de frumoasă».

Iar alte două persoane au făcut story cu mine așa. Mi s-a spus: «Ești super cool». Și mi-am dat ochelarii jos să le arăt hematoamele pe care le am la ochi și au zis: «Stai liniștită, vei fi foarte frumoasă, dar uită-te la tine cât de mișto ești». Adică e foarte cool, lansez un trend acum. Mi se pare cool să nu îți arăți vânătăile, să treci peste povestea grea a vindecării unor operații și să te bucuri de rezultat toată viața”, a mai transmis ea pe Instagram.

Sursa foto: Instagram Bianca Drăgușanu

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: