Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, bătăi crunte încasate de la foștii iubiți. A ajuns în comă la spital: „A lovit-o până nu s-a mai mișcat”

Bianca Drăgușanu, bătăi crunte încasate de la foștii iubiți. A ajuns în comă la spital: „A lovit-o până nu s-a mai mișcat”

Ies la iveală detalii cutremurătoare după ce Bianca Drăgușanu a publicat mai multe imagini înfiorătoare cu ea desfigurată după bătăile crunte încasate de la foștii iubiți. Diva a ajuns în comă la spital, fiind la un pas să-și piardă viața în urma unei relații care a ajuns mult prea departe.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate apariții din showbiz. Fie că este vorba de opulența pe care o afișează, fie că șochează prin dezvăluirile pe care le face, diva este mai mereu în centrul atenției.

Ies la iveală tot mai multe detalii cutremurătoare despre Bianca Drăgușanu. Alex Bodi nu a fost singurul bărbat din viața divei care a bătut-o crunt. Fosta prezentatoare TV are în urmă un trecut incredibil de tumultuous. Puțini sunt cei care știu despre momentele de groază prin care diva a trecut din cauza dragostei și a relațiilor toxice cu bărbații din viața ei.

Bianca Drăgușanu, bătăi crunte încasate de la foștii iubiți. A ajuns în comă la spital

La nici 20 de ani, Bianca Drăgușanu s-a îndrăgostit de un bărbat cu mult mai mare ca vârstă decât ea. Relația a funcționat perfect la început, însă pe parcurs dragostea s-a transformat într-o adevărată obsesie. Bărbatul devenise brusc obsedat de Bianca Drăgușanu, iar ce a urmat este înfiorător.

Cei doi iubiți au ajuns deseori în pragul unor nenorociri, Bianca Drăgușanu căzând de multe ori victimă actelor de violență prin care bărbatul o teroriza psihic și fizic.

Sub protecția anonimatului, apropiații Biancăi Drăgușanu din Petroșani, orașul natal al divei, au povestit episoadele crunte prin care vedeta TV a trecut la aceea vreme.

„Ajunsese să nu se mai poată controla (n.r. iubitul de atunci al Biancăi). Era foarte gelos, iar atunci când făcea câte o criză, venea și o lua cu forța de acasă. Odată a răpit-o din fața blocului, îmbrăcată doar în pijamale. Altădată i-a furat câinele și a amenințat că i-l va omorî dacă nu face ceea ce spune el. Bătăile erau la ordinea zilei, însă, la un moment dat, prin 2004, a lovit-o până nu s-a mai mișcat. A ajuns la spital în comă. În plus, ea suferise un accident la un picior, iar prietenul ei a lovit-o chiar peste rană. A avut un hematom mare, care apoi s-a infectat. A fost groaznic pentru ea, mai ales că doctorii i-au spus, chiar de ziua ei, că s-ar putea să-i fie amputat unul dintre picioare”, este dezvăluirea tulburătoare făcută de un cunoscut al Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, cu ochii învinețiți și umflați pe Internet

O fotografie cu Bianca Drăgușanu tumefiată la față, umflată și vânătă la ochi a împânzit Internetul. Acest fapt a înfuriat-o crunt pe vedetă, care a răbufnit imediat! Enervată la culme de gest, Bianca Drăgușanu a făcut publice pe Instagram imagini cu ea bătută, pentru a demonstra că poza apărută în online nu are nicio legătură cu nicio bătaie.

Mai mult, Bianca Drăgușanu a precizat că poza apărută ulterior și în presă este o fotografie făcută de ea după o intervenție estetică la nivelul ochilor.

Așa a explicat diva de ce ochii ei erau învinețiți și umflați în respective imagine. Mai mult, vedeta consideră că persoana care a dat fotografia la presă urma să facă publice și fotografiile cu ea de când chiar era bătută, astfel că i-a luat-o înainte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: