Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, dependentă de operațiile estetice și intervențiile chirurgicale: „Urăsc femeile care ele se dau cu cremă de gălbenele și sunt naturale”

Bianca Drăgușanu, dependentă de operațiile estetice și intervențiile chirurgicale: „Urăsc femeile care ele se dau cu cremă de gălbenele și sunt naturale”

Bianca Drăgușanu, dependentă de operațiile estetice și intervențiile chirurgicale: „Urăsc femeile care ele se dau cu cremă de gălbenele și sunt naturale”

Bianca Drăgușanu, dependentă de operațiile estetice și intervențiile chirurgicale. Iată ce a spus despre femeile naturale!

Bianca Drăgușanu, dependentă de operațiile estetice și intervențiile chirurgicale

Bianca Drăgușanu a recunoscut că este dependentă de operațiile estetice și intervențiile chirurgicale. Ea a afirmat că de-a lungul anilor a apelat la numeroase schimbări și că aspectul ei s-a schimbat radical de la debutul în showbiz-ul românesc. Bianca nu se ascunde în privința acestor schimbări și recunoaște fiecare intervenție pe care o face. Ea vorbește deschis despre ideile pe care le are și pe care vrea să le pună în aplicare în ceea ce privește aspectul său.

Bianca a afirmat că este dependentă de clinicile de înfrumusețare, de botox și de acid hialuronic. Chiar și atunci când nu își face nimic, ea tot se gândește la posibilitatea de a face o intervenție estetică:

„Eu sunt dependentă de clinicile de înfrumusețare și de operațiile estetice, de botox, de acid hialuronic. Eu și când nu îmi fac ceva, tot mă gândesc să fac ceva. Eu și în pauzele mele când nu fac și deja au trecut vreo 2 ani sau 3, mi-am făcut doar botox care e ceva superficial, sau acid hialuronic, care la fel.„, a spus Bianca Drăgușanu pentru Ciao.ro.

Bianca Drăgușanu va recurge la o nouă intervenție

Bianca Drăgușanu a mai dezvăluit că este imaginea unei clinici din Cluj-Napoca și că are o relație strânsă cu doctorița de acolo. Ea a povestit că a aflat despre un nou aparat pe care doctorița l-a primit și care utilizează 1000 de ace pentru a introduce colagen în piele. Bianca a menționat că intenționează să facă tratamentul pe zona genunchilor și coapselor, pentru a combate celulita:

„Sunt imaginea unei clinici din Cluj, am o doctoriță cu care rezonez foarte bine. Am sunat-o pe doctorița mea, ea a primit un aparat care are 1000 de ace și introduce în piele colagen. Vreau să îmi fac pe la genunchi și pe coapse, pentru celulită. Într-o anumită lumină am și eu celulită, pentru că sunt om. Știu și bărbați care au celulită.

Am sunat doctorița și am zis că vreau să vin la Cluj să fac pentru că a adus aparatul acesta genial despre care am citit recenzii superbe. Si i-am spus că mai vreau să-mi fac ceva la buze, și a zis ‘Eu nu-ți mai bag la buze nimic’ și am zis ‘Nu, de data asta vreau să-mi scoți ce mi-am băgat eu acum 22 de ani’. Si anume bioalcamid, care s-a granulat așa ca niște bobițe de orez pe care eu le simt, sunt palpabile.

Ele nu se văd, dar eu le simt și mi s-a pus pata pe ele. Nu mai vreau să trăiesc cu ele. Dacă am trăit 22, 23 de ani, pa, nu mai vreau. În momentul acesta nu mai vreau. M-m gândit eu să fac asta și am zis că eu știu exact ce înseamnă. O incizie, iei bisturiul, tai, se face anestezie locală cu xilină, tai cu bisturiul, faci incizie, scoți boaba de orez, mă coși”, a continuat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu: „Urăsc femeile care ele se dau cu cremă de gălbenele și sunt naturale”

În continuarea interviului, Bianca Drăgușanu a afirmat că doctorița i-a avertizat că va fi inflamată și cu vânătăi după intervenție. Cu toate acestea, Bianca a răspuns că nu este o problemă pentru ea, deoarece în decursul a 7 zile va reuși să-și reducă umflăturile și să acopere eventualele vânătăi cu machiaj, fond de ten și pudră. Ea a menționat că este obișnuită cu acest proces și că nu ar folosi cremă de gălbenele sau de ardei iute precum alte femei în procesul de înfrumusețare:

„Mi-a zis că o să fiu inflamată și vânătă, i-am zis să stea liniștită, dacă am 7 zile la dispoziție, mă dezumflu, vânătaia nu este problemă, mă machiez, mă dau cu fond de ten, mă tencuiesc, e ok. A zis că bine, dar o să fiu vânătă și umflată. După asta o să mă injectez cât vreau eu. Sunt addicted cu asta și nu am nicio problemă să o spun, pentru că eu urăsc femeile care ele se dau cu cremă de gălbenele și sunt naturale, se dau cu ardei iute pe buze ca să aibă buzele mai umflate. Crema de gălbenele nu este genul meu și nici crema de ardei iute pentru că pișcă și nu face nimic”, a mai spus vedeta.

Care este cea mai mare pasiune a Biancăi Drăgușanu

În finalul interviului, Bianca Drăgușanu a discutat despre pasiunea ei pentru pantofi și a mărturisit că are sute de perechi în garderobă. Ea a menționat că își cumpără pantofi în fiecare săptămână și a recunoscut că aceasta poate fi considerată o formă de viciu pentru ea. Aceasta a subliniat că, având mărimea de pantofi 41 sau 41 jumătate, întâmpină dificultăți în găsirea modelelor potrivite. Ea a exemplificat că, în cazul unei perechi de pantofi de mărimea 39 pe site-ul Farfetch, aceasta costă 500 de euro, în timp ce același model în mărimea 41 costă 1500 de euro.

„Pantofii, am sute. Îmi cumpăr în fiecare săptămână pantofi. Partea proastă a lucrurilor este că eu nu am vicii, dar acesta pot spune că este viciu, unul scump. Eu purtând 41 jumătate, sau 41, zici că sunt un pinguin așa, lopeți mari zici că am. Când îmi cumpăr măsura 41 la pantofi, dacă intri pe Farfetch, 39 costă 500 euro, 41 costă 1500 euro.

Pantofii aceștia din picioare, este prima lor ieșire în oraș, sunt dintr-un plastic și i-am pus în picioare. Când i-am băgat în picioare, abia îi băgam. S-a încălzit piciorul, s-a lărgit plasticul vieții și acum îmi sunt largi. Culmea, mi-am mai luat vreo 3 perechi asemănătoare, îmi vine să îmi bag unghia în gât”, a concluzionat Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: