Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu este mândră că a slăbit. Cum a reușit vedeta să dea jos 9 kilograme

Bianca Drăgușanu este mândră că a slăbit. Cum a reușit vedeta să dea jos 9 kilograme

A fost acuzată de multe ori că este prea slabă, dar Bianca Drăgușanu nu ascultă de cei care o critică. Este una dintre cele mai cunoscute vedete din țara noastră, are un trup la care multe dintre femei îndrăznesc să viseze, însă tot nu este suficient. Dornică să facă o schimbare, s-a pus și nou pe slăbit și a reușit.

Încă de la debutul său pe micile ecrane, cea mai mare dorință a Biancăi Drăgușanu a fost să arate perfect. A fost binecuvântată cu trăsături deosebite, precum și un corp extraordinar, însă modificările pe care și le-a dorit nu au fost deloc puține. Cea mai mare reușită a vedetei a fost că a reușit să scape de kilogramele în plus din adolescență, care o făceau să fie complexată. Au urmat apoi diferitele operații estetice, precum și alte intervenții menite să aibă un trup sculptat.

Chiar dacă la vârsta de 39 de ani a ajuns să nu aibă niciun defect fizic, Bianca nu se oprește niciodată din a-și face îmbunătățiri. Este mereu atentă la alimentația sa, iar sportul nu lipsește din rutina zilnică.

Greutatea sa a fost mult discutată în mediul public, mai ales că cei mai mulți au fost de părere că vedeta este mult prea slabă. A primit mereu critici pentru modul în care arată, dar acest lucru nu a oprit-o să-și atingă țelurile legate de imaginea sa.

Bianca Drăgușanu este mândră că a slăbit 9 kilograme

Bianca Drăgușanu a recunoscut că în decursul acestui an a slăbit nu mai puțin de 9 kilograme. Și-a dorit acest lucru, a fost un proces lung și calculat, iar rezultatele sunt vizibile cu ochiul liber. În ciuda criticilor pe care le primește, fosta prezentatoare de la Kanal D este foarte mândră de corpul său, pe care îl consideră potrivit pentru activitatea sa.

Vedeta nu a vrut să dezvăluie câte kilograme cântărește în acest moment, dar a oferit un indiciu curioșilor. A recunoscut că nu a mai fost de mult atât de slabă, iar schimbarea îi place foarte mult.

„N-am mai fost așa slabă din 1900 toamna. Mie îmi place să fiu așa siluetă. Într-adevăr, în ultima perioadă am slăbit câteva kilograme… adică calculat, din ianuarie și până acum, cam vreo nouă. Mie îmi place să fiu slabă, nu e atât de rău, cred că sunt foarte, foarte frumușică”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Și-a făcut o nouă intervenție estetică

Cele mai multe persoane publice aleg de multe ori să ascundă faptul că și-au făcut operații estetice, dar nu este și cazul Biancăi Drăgușanu. Încă de la început a fost o femeie asumată, așa că a vorbit deschis despre intervențiile la care a apelat de-a lungul timpului.

Recent, vedeta și-a dorit să aibă trăsăturile feței mult mai definite, așa că și-a injectat pomeții. Chiar dacă și înainte avea un chip foarte plăcut, îmbunătățirea a fost binevenită din punctul său de vedere.

„Efectul ăsta de față sculptătă mi-l oferă și faptul că mi-am injectat pomeții. Acest efect îți ajută fața să pară mai subțire, îmi place mult”, a mai adăugat diva pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: