Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, în postura de mama vitregă pentru fiica lui Alex Bodi. Cum are grijă diva de micuță, în timp ce fostul soț se află după gratii și are o relație cu Daria Radionova

Bianca Drăgușanu, în postura de mama vitregă pentru fiica lui Alex Bodi. Cum are grijă diva de micuță, în timp ce fostul soț se află după gratii și are o relație cu Daria Radionova

GALERIE FOTO (2)

Iată că Bianca Drăgușanu șochează din nou! În timp ce Alex Bodi se află după gratii și se gândește la noua sa iubită Daria Radionova, Bianca Drăgușanu joacă rolul de mamă vitregă pentru micuța afaceristului. Se pare că blondina are grijă de fiica fostului soț. Imaginile cu diva, alături de Sofia a ei și micuța Selena a lui Alex Bodi au apărut pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu pare că își ia în serios rolul de mama vitregă pentru micuța Selena a lui Alex Bodi, în timp ce tatăl ei se află după gratii pentru acuzații extrem de grave de proxenetism.

Bianca Drăgușanu, rol de mamă vitregă pentru fiica lui Alex Bodi

Așa cum a postat chiar și pe rețelele de socializare, se pare că Bianca Drăgușanu a mers să o ia de la grădiniță pe micuța Selena, fiica fostului său soț Alex Bodi. Din imaginile postate pe Instastory de vedetă, se poate observa bucuria revederii cu Sofia, micuța Biancăi. Revederea dintre cele două micuțe a fost un adevărat prilej de bucurie. Când a văzut că este așteptată de micuța Sofia a Biancăi Drăgușanu, fiica lui Alex Bodi a coborât scările în grabă pentru a o îmbrățișa. Momentul a fost unul presărat de strigăte de bucurie, iar totul a fost surprins de Bianca Drăgușanu și postat pe Instagram.

După ce a luat-o de la grădiniță pe micuța Selena împreună cu Sofia, Bianca Drăgușanu a hotărât să le resfețe pe fete, așa că le-a dus pe fete să mănânce cele mai gustoase prăjituri, la restaurantul unei bune prietene a divei. În tot timpul petrecut împreună, cele două fetițe s-au jucat împreună, iar „mama” a postat momentele cu fetele la joacă pe Instagram.

Surprinzător sau nu, unele dintre imaginile postate pe rețelele de socializare au fost însoțite și de tag-ul cu Iulia Sălăgean, mama Selenei și prima fostă doamnă a lui Alex Bodi.

Bianca o răsfață pe Selena, Daria se ocupă de afaceri

Se pare că deși se află în arest, Alex Bodi nu trebuie să își facă extrem de multe griji pentru ceilalți. În timp ce Bianca Drăgușanu se ocupă de micuța Selena, Daria Radionova ar fi rămas la București ca să aibă grijă de afacerile sale, potrivit celor de la SpyNews.

Bianca Drăgușanu, nou iubit?

Există zvonuri că în viața Biancăi Drăgușanu a răsărit din nou soarele. Blondina l-ar fi dat uitării definitiv pe afaceristul Alex Bodi, iar acum este din nou în culmea fericirii, așa cum ar putea să demonstreze imaginile de pe rețelele de socializare. Nu o dată în ultima vreme, Bianca a lăsat să se vadă că primește buchete de flori, lăsând o urmă de mister de la cine ar putea fi.

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu un buchet imens de trandafiri. La scurt timp, a primit un alt buchet de trandafiri. De această dată, aceștia erau roșii. Blondina a postat o imaginea cu florile la care a adăugat și o inimă roșie, precum și muzică de dragoste. Așadar sunt semne că deja există cineva în viața fostei prezentatoare. Deocamdată, însă, diva nu a vrut să divulge identitatea celui care i-a furat inima.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: