Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu își ia responsabilitățile în serios! Ce face vedeta într-o singură zi din viața ei FOTO

Bianca Drăgușanu își ia responsabilitățile în serios! Ce face vedeta într-o singură zi din viața ei FOTO

GALERIE FOTO (4)

Bianca Drăgușanu a fost urmărită de curând, de către paparazzi. Vedeta s-a îmbrăcat foarte elegant, într-o rochiță vaporoasă, de vară, extrem de colorată și în mod independent și-a început ziua. Iată ce activități a deprins aceasta pe parcursul unei singure zi!

Bianca Drăgușanu își ia responsabilitățile în serios

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă, de către paparazzi, în activitățile de zi cu zi. Vedeta a demonstrat că este o persoană și o fire independentă, deoarece în imaginile prezentate în presă se poate vedea cum își rezolvă singură atribuțiile.

În prima parte a zilei, Bianca Drăgușanu a făcut o oprire la centrul poștal din Capitală, pentru a lăsa un colet, ca mai apoi să fie surprinsă la o spălătorie auto unde personalul s-a îngrijit de mașina de lux a vedetei, în timp ce ea a așteptat deoparte, singură.

Sursa foto: spynews.ro

Bianca Drăgușanu este o mamă model

Bianca Drăgușanu și Sofia sunt foarte apropiate. Cele două petrec mult timp de calitate mamă-fiică. Vedeta face activități diverse alături de Sofia și are grijă să o învețe tot ce este mai bun în viață.

Între-o duminică, vedeta a ales să petreacă timpul cu micuța ei într-un mod inedit, demn de urmat.  Bianca Drăgușanu a ales să meargă alături de Sofia la biserică, acolo unde au ascultata slujba de dimineață.

Vedeta a împărtășit momentele cu cea mică în casa Domnului, pe pagina personală de socializare. Sofia a ascultat cuminte slujba de duminică și a aprins o lumânare pe care o ținea cu grijă. Cea mică a fost îmbrăcată foarte frumos, de sărbătoare.

Sursa foto: Instagram Bianca Drăgușanu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: