Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Bianca Drăgușanu este o mamă model. Cum a petrecut dimineața de duminică alături de Sofia

FOTO Bianca Drăgușanu este o mamă model. Cum a petrecut dimineața de duminică alături de Sofia

GALERIE FOTO (4)

Bianca Drăgușanu este o mamă foarte preocupată de fetița ei. Aceasta este un model demn de urmat! Bianca dă mereu dovadă că este grijulie cu Sofia pe care o iubește enorm. 

Bianca Drăgușanu este o mamă model

Bianca Drăgușanu și Sofia sunt foarte apropiate. Cele două petrec mult timp de calitate mamă-fiică. Vedeta face activități diverse alături de Sofia și are grijă să o învețe tot ce este mai bun în viață. 

Fiind duminică, vedeta a ales să petreacă timpul cu micuța ei într-un mod inedit, demn de urmat. Află unde au fost cele două și ce a învățat fiica ei din experiența de astăzi.

Unde a dus-o Bianca Drăgușanu pe Sofia în această dimineață

Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, are acum 6 anișori și este de o frumusețe de neegalat.  Aceasta este un copil blând și cuminte, iar mama ei vrea să o învețe mereu tot ce este mai important, inclusiv strânsa legătură cu divinitate, cu Dumnezeu. 

Fiind duminică, Bianca Drăgușanu a ales să meargă alături de Sofia la biserică, acolo unde au ascultata slujba de dimineață. 

Vedeta a împărtășit momentele cu cea mică în casa Domnului, pe pagina personală de socializare.  Sofia a ascultat cuminte slujba de duminică și a aprins o lumânare pe care o ținea cu grijă. Cea mică a fost îmbrăcată foarte frumos, de sărbătoare.

Ce relație are în prezent Bianca Drăgușanu cu Victor Slav

Deși nu mai au o relație sentimentală, cei doi sunt foarte preocupați de Sofia și se implică în egală măsură de bunăstarea ei. Se intersectează la evenimente și chiar își împărtășesc trăirile, mai ales în ceea ce țin de micuță.

„I-am dat-o pe Sofia într-una din zilele de Paști, a venit și mi-a adus-o. Suntem prieteni, suntem ok, bună, ce faci, aoleu mă doare spatele, că pe el în cam doare tot timpul spatele. El e mai sensibil”, a spus Bianca Drăgușanu într-un interviu pe YouTube.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: