Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, KO pentru Alex Bodi! Mesajul halucinant al blondinei după divorț

Bianca Drăgușanu, KO pentru Alex Bodi! Mesajul halucinant al blondinei după divorț

GALERIE FOTO (2) Bianca Drăgușanu, KO pentru Alex Bodi! Mesajul halucinant al blondinei după divorț

K.O pentru Alex Bodi! Mesajul halucinant al blondinei după divorț. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au prezentat marți la notar pentru a pune punct căsniciei lor. Chiar și aici, cei doi au recurs la agresiune și violență verbală.

KO pentru Alex Bodi! Mesajul halucinant al blondinei după divorț

Căsnicia Biancăi Dragușanu cu Alex Bodi se pare că s-a încheiat rapid. Marți, cei doi au mers la notar pentru a pune punct mariajului lor. Dar, cei doi nu s-au putut abține să nu facă circ, iar la un moment dat Bianca a fost filmată în timp ce a ieșit pe geam si a strigat „Sunați la 112! Sunați la 112”. Potrivit Cancan.ro, cel care ar fi făcut primul pas a fost Alex Bodi.

După ce au pus capăt căsniciei lor, Bianca a postat un mesaj șocant la adresa lui Alex Bodi pe contul ei de Instagram.”Dumnezeu nu le dă cele mai grele lupte soldaților cei mai puternici. El creează cei mai puternici soldați prin cele mai grele încercări ale vieții”.

Între timp, o fană a felicitat-o pe blondină pentru divorț: ”În sfârșit, ai făcut ceea ce trebuia! Capul sus, fată frumoasă”. Dar nici reacția Biancăi nu a întârziat, așa că a postat un mesaj halucinant ”Am scăpat!”, a spus blondina.

KO pentru Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a fost invitată în emisiunea Teo Show chiar de ziua ei, moment în care a izbucnit în lacrimi și a spus că s-a certat cu soțul ei chiar la ora 00.00 când a împlinit 38 de ani. Imediat, Alex Bodi a intrat în direct și a declarat că frumoasa blondină îl suspectează întotdeauna de infidelitate.

În momentul în care noi doi ne confruntăm e ceva super-exploziv. Certurile astea nu duc undeva OK pentru că și ea e epuizată. Sunt mulți factori: drumurile, călătoriile mele, faptul că sunt distant, intervin gelozii de pe partea amândurora. Eu încerc să o înțeleg pe ea ca femeie și o întreb anumite chestii. Ea, pe mine, ca bărbat, la fel mă înțelege, dar ea mă acuză de multe ori de niște lucruri, lucruri pe care eu în trecut le-am facut, dar nu înseamna că le fac tot timpul”, a spus Alex Bodi la Teo Show.

Alex Bodi are o nouă iubită?

Se pare că Alex Bodi nu dorește să stea prea mult singur. Conform D.A.S, Alex ar fi părăsit-o pe Bianca pentru o rusoaică sexy, care trăiește în Londra. Potrivit unor surse, cei doi ar fi mult prea apropiați, iar zilele trecute, Bodi și rusoaica au mers în aceleași locuri în Monaco.

De asemenea, ambii au postat imagini din aceleași locații, dar între timp Daria Radionova a șters imaginile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: