Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, răspuns după ce fosta soție a lui Alex Bodi i-a adus acuzații grave. „Orice cârpă…”

Bianca Drăgușanu, răspuns după ce fosta soție a lui Alex Bodi i-a adus acuzații grave. „Orice cârpă…”

La scurt timp după ce Iulia Sălăgean, fost soție a lui Alex Bodi a a părut public și a vorbit despre Bianca Drăgușanu și a acuzat-o că ea ar fi cea care stă în spatele inchiderii contului ei de instagram, blondina a reacționat și i-a dat un răspuns prin mai multe mesaje subliminale postate pe instagram.

Iulia Sălăgean afirmă că Bianca Drăgușanu este foarte geloasă pe ea, dar nu știe să explice care ar fi motivul concret al acestei gelozii. Iulia a mai povestit că motivul pentru care este sigură că Bianca este cea din spatele inchiderii contului este faptul că de față cu ea a apelat la o cunoștință să o ajute cu inchiderea contului de instagram a lui Alex Bodi.

Este important să știi când să pleci. De la o ptrecere, de la un job, dintr-o relație. Pa-pa. Eu am fost loială <<șerpilor>>, este greu să mă impresionezi. Tu îmi aduci aminte de o fisă. Ești cu două fețe și fără valoare prea mare. Eu voi vontinua să încerc și să mențin echilibrul exact ca la circ. Eu voi lupta ereu să spun adevărul, cu toate că este foarte dificil acest lucru. Este trist cum unii oameni ajung să își creadă propriile minciuni și poveștile pe care și le crează singuri în capul lor. Orice cârpă pusă la uscat, crede căse luptă cu vântul.„, a fost mesajul publicat de Bianca Drăgușanu.

Ce a povestit Iulia Sălăgean seara trecută într-o emisiune televizată

Nu am fugit nicăieri, mi s-a închis contul de Instagram. Mi l-a închis aceeași persoană care mi l-a închis și data trecută, o femeie bineînțeles, fosta mea prietenă de suflet (n.r. Bianca Drăgușanu). Nu știu ce motiv, cred că are paranoia maximă cu mine, cred că sunt coșmarul vieții ei. Dacă ea a considerat că îmi închide Instagramul și sufăr, nu știu. Pentru mine nu mai există, ea suferă de telenovele, manipulează tot felul de situații oameni ca să creeze tot felul de telenovele de tip dramă și să iasă victimă. Chestia e că știu cum îl închide, are un contact din Turcia și îi dă comandă la acel tip, e printr-un hack prin care strângi foarte multe report-uri și Instagramul îți închide contul. Am fost de față când i-a închis Instagramul de trei ori și lui Alex și am și dovezi. Prima dată când mi s-a închis mie contul de Instagram mi-a fost închis și mie și lui Alex. În momentul acela eu i-am zis ei ca și prietenă: ”Uite, Alex cred că mi-a închis Instagramul” și am mesajul unde dovedește că ea i-a închis atunci Instagramul lui Alex și mi-a zis ”Te răzbună sora ta”. Ca să îți dai seama de perversitate, răutate.„, a declarat aseară Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, pentru o emisiune televizată.

Etichete: