Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, o face praf pe Bianca Drăgușanu. „Ea suferă de telenovele”

Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, o face praf pe Bianca Drăgușanu. „Ea suferă de telenovele”

Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, a ieșit din nou la atac și șterge pe jos cu Bianca Drăgușanu. Iulia Sălăgean îi aduce acuzații grave Biancăi Drăgușanu. Fosta soție a lui Alex Bodi o acuză pe blondină că ea ar fi problema din spatele inchiderii contului ei de instagram. Iulia Sălăgean afirmă că Bianca Drăgușanu este foarte geloasă pe ea, dar nu știe să explice care ar fi motivul concret al acestei gelozii.

Nu am fugit nicăieri, mi s-a închis contul de Instagram. Mi l-a închis aceeași persoană care mi l-a închis și data trecută, o femeie bineînțeles, fosta mea prietenă de suflet (n.r. Bianca Drăgușanu). Nu știu ce motiv, cred că are paranoia maximă cu mine, cred că sunt coșmarul vieții ei. Dacă ea a considerat că îmi închide Instagramul și sufăr, nu știu. Pentru mine nu mai există, ea suferă de telenovele, manipulează tot felul de situații oameni ca să creeze tot felul de telenovele de tip dramă și să iasă victimă. Chestia e că știu cum îl închide, are un contact din Turcia și îi dă comandă la acel tip, e printr-un hack prin care strângi foarte multe report-uri și Instagramul îți închide contul. Am fost de față când i-a închis Instagramul de trei ori și lui Alex și am și dovezi. Prima dată când mi s-a închis mie contul de Instagram mi-a fost închis și mie și lui Alex. În momentul acela eu i-am zis ei ca și prietenă: ”Uite, Alex cred că mi-a închis Instagramul” și am mesajul unde dovedește că ea i-a închis atunci Instagramul lui Alex și mi-a zis ”Te răzbună sora ta”. Ca să îți dai seama de perversitate, răutate.„, a declarat aseară Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, pentru o emisiune televizată.

Nu este prima oară când cele două foste soții ale lui Alex Bodi intră în conflict și de asemenea nu este prima oară când Iulia Sălăgean îi aduce acuzații Biancăi Drăgușanu. Blondina a mai avut apariții publice televizate în care și-a exprimat părerea despre relația ei cu Bianca Drăgușanu și despre conflictele care s-au iscat între ele în ultimul an.

Fosta soție a lui Alex Bodi a interveni și în scandalul dintre afacerist și Daria Radionova

Nu pot să zic că mi-a picat foarte bine acest lucru, copilul nu e un trofeu cu care să te pozezi, să arăți lumii cât de responsabilă ești tu ca iubită (…) O filma prea mult, primeam diferite mesaje pe Instagram de la fel de fel de fete, a spus Iulia Sălăgean.

Ea a spus cum poți să spui așa ceva când eu am avut grijă de copilul tău ca și al meu, fata mea nu are nevoie de grijă, nu e ca și cum a stat doar cu ea, plus că eu mi-am crescut fata astfel încât să fie independetă, e foarte matură, vorbește foarte fluent, vorbești cu ea ca și om mare, a mai adăugat Iulia Sălăgean.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: