Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Sălăgean intervine în scandalul dintre Alex Bodi și Daria Radionova! Fosta soție, deranjată că rusoaica publica imagini cu fetița sa

Iulia Sălăgean intervine în scandalul dintre Alex Bodi și Daria Radionova! Fosta soție, deranjată că rusoaica publica imagini cu fetița sa

Iulia Sălăgean intervine în scandalul Alex Bodi-Daria Radionova!Fosta soție, deranjată că rusoaica publica imagini cu fetița sa

Fosta soție a lui Alex Bodi intervine în scandalul dintre afacerist și Daria Radionova, fiind deranjată de faptul că rusoaica publica imagini cu fetița ei pe conturile de socializare.

Fosta soție a lui Alex Bodi intervine în scandalul dintre afacerist și Daria Radionova

Daria Radionova și Alex Bodi se află într-un scandal uriaș după ce și-au anunțat despărțirea și se pare că nu are de gând să se termine prea curând. Recent, în conflict a intervenit și Iulia Sălăgean, fosta soție a afaceristului. Aceasta a fost deranjată de Daria Radionova pentru că posta prea multe imagini cu fetița ei.

Iulia Sălăgean a ținut să precizeze într-un interviu oferit pentru o televiziune că au fost momente când era foarte deranjată de faptul că Daria Radiova publica des imagini cu fiica ei pe rețelele de socializare doar pentru a arăta lumii că e o femeie responsabilă.

”Nu pot să zic că mi-a picat foarte bine acest lucru, copilul nu e un trofeu cu care să te pozezi, să arăți lumii cât de responsabilă ești tu ca iubită (…) O filma prea mult, primeam diferite mesaje pe Instagram de la fel de fel de fete”, a spus Iulia Sălăgean.

Mai mult, Alex a declarat că Daria Radionova era geloasă pe fiica lui atunci când afaceristul petrecea timp cu aceasta. Acum, Iulia Sălăgean a mărturisit că Daria Radionova i-a reproșat lui Alex Bodi că a avut grijă de fetița sa și că nu e adevărat că a fost geloasă pe faptul că petrecea atât de mult timp alături de ea.

”Ea a spus cum poți să spui așa ceva când eu am avut grijă de copilul tău ca și al meu, fata mea nu are nevoie de grijă, nu e ca și cum a stat doar cu ea, plus că eu mi-am crescut fata astfel încât să fie independetă, e foarte matură, vorbește foarte fluent, vorbești cu ea ca și om mare”, a mai adăugat Iulia Sălăgean.

Daria Radionova susține că Alex Bodi a fost agresiv cu ea

Despărțirea dintre Daria Radionova și Alex Bodi a luat pe toată lumea prin surprindere având în vedere că cei doi voiau să se căsătorească. La puțin timp de la anunțul că nu mai formează un cuplu, cei doi au avut prima ceartă, în direct la TV. Rusoaica i-a adus afaceristului mai multe acuzații.

”Am vrut să fug de el, nu m-a bătut, dar a fost agresiv cu mine. A făcut aceeași greșeală în toate relațiile. Are o problemă cu ego-ul, este o persoană narcisistă. L-am iubit din tot sufletul meu, nu mai vreau să continui și să am vreo treabă cu el. Nu mă merită el pe mine! L-am iubit, am fost tot timpul acolo pentru el. Este dezgustător ce face acum Alex, eu l-am iubit. Eu am dat interviu pentru că am vrut să-i salvez lui imaginea, nu avea una bună atunci. A început să se răzbune pe mine. Nu sunt geloasă pe nimeni, nici pe fetița lui, i-am făcut și părul, am avut grijă de ea, cum să fiu geloasă?”, a declarat Daria Radionova în timpul unei emisiuni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: