Redactia.ro
Home » Monden » Daria Radionova l-a dat de gol pe Alex Bodi! Rusoaica a făcut declarații șocante: ”M-a agresat”

Daria Radionova l-a dat de gol pe Alex Bodi! Rusoaica a făcut declarații șocante: ”M-a agresat”

Daria Radionova l-a dat de gol pe Alex Bodi! Rusoaica a făcut declarații șocante: ”M-a agresat”

Daria Radionova și fostul ei iubit, Alex Bodi, au parte de o confruntare la puțin timp după ce s-au despărțit! Rusoaica a făcut declarații șocante despre afacerist. 

Daria Radionova l-a dat de gol pe Alex Bodi

Despărțirea dintre Daria Radionova și Alex Bodi a luat pe toată lumea prin surprindere având în vedere că cei doi voiau să se căsătorească. La puțin timp de la anunț că nu mai formează un cuplu, cei doi au avut prima ceartă, în direct la TV.

Rusoaica și fostul soț al Biancăi Drăgușanu au avut parte de o confruntare în cadrul unei emisiuni, unde tânăra i-a adus afaceristului mai multe acuzații.

”Am vrut să fug de el, nu m-a bătut, dar a fost agresiv cu mine. A făcut aceeași greșeală în toate relațiile. Are o problemă cu ego-ul, este o persoană narcisistă. L-am iubit din tot sufletul meu, nu mai vreau să continui și să am vreo treabă cu el. Nu mă merită el pe mine! L-am iubit, am fost tot timpul acolo pentru el. Este dezgustător ce face acum Alex, eu l-am iubit. Eu am dat interviu pentru că am vrut să-i salvez lui imaginea, nu avea una bună atunci. A început să se răzbune pe mine. Nu sunt geloasă pe nimeni, nici pe fetița lui, i-am făcut și părul, am avut grijă de ea, cum să fiu geloasă?”, a declarat Daria Radionova în timpul unei emisiuni.

Mai mult, frumoasa rusoaică a dezvăluit că Alex Bodi i-ar fi cerut inelul de logodnă înapoi. Pentru că nu îl mai iubește, tânăra îi va respecta dorințele. De asemenea, după despărțirea care a avut de curând, Daria i-a dat dreptate Biancăi Drăgușanu, în ceea ce îi privește comportamentul agresiv al lui Alex Bodi.

”Mi-a cerut inelul de logodnă înapoi. Oricum nu-l mai iubesc, dar ce fel de bărbat este ăsta? I-am oferit tot ce pot să ofer, am fost o persoană loială, iubitoare și grijulie, cu inima pură și intenții pure. Nu am de ce să mă supăr și nu am nimic de regretat. A fost o lecție dificilă în viața mea și sunt recunoscătoare că am avut-o. Cel mai important lucru pe care l-am învățat este că: oamenii nu se schimbă și abia acum înțeleg că Bianca a avut dreptate cu tot ce a spus despre el. O înțeleg”, a mărturisit rusoaica.

Daria Radionova, mesaj dur pentru Alex Bodi

Mai mult Daria Radionova a menționat multe dintre intimitățile pe care i le-ar fi spus Alex Bodi despre Bianca Drăgușanu, fosta lui soție. Rusoaica a avut un mesaj dur pentru afacerist.

Când am fost într-o relație, ai vorbit complet opus despre acea femeie. Că a fost amantă, prostituată, psihopată, că mă copiază, că este obsedată de mine și de tine, că dacă o suni poate fi în fața casei tale în cinci minute, dar nu o vrei. Ai nevoie de ea să ia acte de la Poliție și te prefaci că e Sfântă acum? Nu cred că va funcționa, ea nu este la fel de proastă să creadă minciunile tale pentru a 100-a oară. Nu trebuie să vorbești despte mine, nu trebuie să mă ameninți. Și așa cum am mai spus și înainte, lasă-mă să plec în pace și nu mă provoca. Cred că te-ai blocat în propriile tale minciuni’‘, a mai scris Daria Radionova.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: