Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, reclamată la Protecția Animalelor! Blondina a reacționat

Bianca Drăgușanu, reclamată la Protecția Animalelor! Blondina a reacționat

O întâmplare destul de neplăcută a luat-o cu asalt pe Bianca Drăgușanu! Vedeta a fost reclamată la Protecția Animalelor, după ce i-a vopsit blănița cățelușului ei cu vopsea roz. Nu a durat mult până ce Bianca și-a exprimat revolta pe Instagram. Acolo a povestit întreaga întâmplare.

În ultima vreme, Bianca Drăgușanu a trecut prin mai multe situații neplăcute, scandaloase chiar. După împăcarea cu Gabi Bădălău, lucrurile păreau că s-au mai liniștit, însă nu este așa.

Bianca Drăgușanu, reclamată la Protecția Animalelor! Blondina a reacționat

Se pare că ghinioanele se țin lanț de Bianca Drăgușanu. Recent, diva a dezvăluit pe Instagram ultima întâmplare nefericită care a luat-o prin surprindere. În timp ce se întorcea de la dentist, Bianca a fost sunată de Protecția Animalelor. Motivul – rele tratamente applicate animalelor. Acuzațiile au fost generate de faptul că Bianca a vopsit blănița micuțului patruped în culoarea roz.

De asemenea, vedeta a ținut să clarifice această situație. Se pare că procedura nu este una periculoasă. Mai mult, cățelușul ei a fost la un salon de fițe unde s-a folosit o vopsea specială. Vopsea care nu este toxică și prin urmare nu are efecte nocive. „În timp ce eu ieșeam de la medicul meu stomatolog, mă sună un număr: „Bună ziua! Suntem de la Protecția Animalelor.

Aveți o reclamație pentru că v-ați vopsit cățelușul pomeranian. I-ați vopsit codița și urechiușele roz. (…).Adică o neica nimeni în drum, care n-are viață, s-a trezit ea să-mi facă mie reclamație. A trebuit să-i explic doamnei că, da, cățelușul meu merge la Spa și are parte de tratamente de VIP, într-un salon super dotat și super avansat ca tehnologie. (…)

A trebuit să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit cățelul singură acasă cu o vopsea de păr roz. (…) Vă dați seama ce creier, ce om?! Să suni și să spui că Bianca Drăgușanu și-a vopsit cățelul roz. Făi, revino-ți! Bineînțeles că vreau să aflu cine este această persoană”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: