Redactia.ro
Home » TV » Bianca Drăgușanu, replică dură pentru Andreea Raicu după ce aceasta a numit-o „robot”

Bianca Drăgușanu, replică dură pentru Andreea Raicu după ce aceasta a numit-o „robot”

Bianca Drăgușanu, replică dură pentru Andreea Raicu

Bianca Drăgușanu e în scandal cu o altă vedetă din showbizul românesc. Ea s-a trezit peste noapte poreclită de Andreea Raicu „robot” și „statuie”, așa că e lesne de înțeles de a ce a luat foc. Nu s-a abținut și i-a dat o replică dură în mediul online. Ce i-a transmis Bianca!

Andreea Raicu a numit-o „robot” și „statuie” pe Bianca Drăgușanu

Invitată în emisiunea lui Măruță, Andreea Raicu s-a regăsit în postura de a comenta niște fotografii în care apare Bianca Drăgușanu. „Eu mă uit la pozele cu Bianca Drăgușanu, e porțelan toată!”, a spus Măruță, la care Andreea Raicu a completat: „Nu sunt reale, adică nu mai pare o persoană, pare un robot, o statuie. Nu știu ea, că nu o urmăresc. Dar e acest trend, această uniformizare a chipurilor. Toate arată la fel. Și știi ce este foarte trist? Că privirea este goală.”.

Însă, Andreea Raicu spune că nu a vizat-o pe Bianca Drăgușanu prin comentariul ei, ci pe toate persoanele care își fac intervenții la nivelul chipului, astfel încât să ajungă de nerecunoscut.

Bianca Drăgușanu, replică dură pentru Andreea Raicu

După cum era de așteptat, Bianca Drăgușanu nu a primit deloc bine schimbul de replici din platoul emisiunii „La măruță” și a atacat-o dur pe Andreea Raicu. „Este o expirată. Se leagă de nume care fac raiting, ca să fie băgată în seamă. Bravo, măi femeie! Invidia ta îmi dă valoare! Mulțumesc, eu te pup și te apreciam și încă o fac, chiar dacă tu mă ataci. Eu sunt importantă fără să vorbesc despre tine, tu nu.”, a declarat Bianca Dragusanu pentru impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: