Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu s-a amuzat copios pe seama lui Gabi Bădălău după ce și-a editat pozele pe Instagram: „Fiind un bărbat liber, văd că apelează la trucuri de femei ca să atragă atenția probabil”

Bianca Drăgușanu s-a amuzat copios pe seama lui Gabi Bădălău după ce și-a editat pozele pe Instagram: „Fiind un bărbat liber, văd că apelează la trucuri de femei ca să atragă atenția probabil”

Bianca Drăgușanu s-a amuzat copios pe seama lui Gabi Bădălău după ce și-a editat pozele pe Instagram: „Fiind un bărbat liber, văd că apelează la trucuri de femei ca să atragă atenția probabil”

Bianca Drăgușanu s-a amuzat copios pe seama lui Gabi Bădălău după ce și-a editat pozele pe Instagram. Iată detaliile!

Bianca Drăgușanu s-a amuzat copios pe seama lui Gabi Bădălău după ce și-a editat pozele pe Instagram

Bianca Drăgușanu găsește amuzant faptul că Gabi Bădălău începe să-și editeze pozele pe rețelele de socializare. Chiar dacă cei doi au anunțat recent separarea lor, iar ulterior au apărut zvonuri conform cărora s-ar fi împăcat, atitudinea actuală a Biancăi nu pare să fie în concordanță cu o eventuală reconciliere.

Pe măsură ce Gabi Bădălău a devenit mai activ pe rețelele de socializare în ultimul timp, în special pe Instagram, internauții au observat că afaceristul a început să posteze mai frecvent poze cu el. Ultimele sale fotografii au stârnit reacții puternice pe internet. Se pare că fostul soț al Claudiei Pătrășcanu folosește o aplicație de editare pentru a-și îmbunătăți imaginile, iar acest gest nu a trecut neobservat.

În urma ultimelor fotografii publicate de Gabi Bădălău, o internaută a întrebat-o pe Bianca Drăgușanu dacă afaceristul își modifică pozele.

„Voiam să te întreb dacă l-ai învățat pe urâtul din coceni să se editeze pe FaceApp? Nu au nicio legătură pozele cu el de acum o lună cu cele pe care și le pune acum pe Story. Penibil ca bărbat să o folosească”, i-a scris o internaută Biancăi Drăgușanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabi Badalau (@gabi__badalau)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabi Badalau (@gabi__badalau)

Bianca Drăgușanu a reacționat prompt și i-a transmis un răspuns femeii. În acest mesaj, vedeta a explicat că ea a încercat să îi atragă atenția lui Gabi Bădălău că filtrele pe care le utilizează sunt evident prea vizibile, dar afaceristul a ales să nu asculte sfaturile ei. Blondina nu a luat apărarea lui Gabi Bădălău și, dimpotrivă, a găsit amuzantă situația, numindu-l pe acesta un „bărbat liber”.

„Și eu i-am spus că exagerează. Dar, fiind un bărbat liber, văd că apelează la trucuri de femei ca să atragă atenția probabil”, a fost răspunsul Biancăi Drăgușanu.

Sursa foto: Click!

Cum trebuie să fie bărbatul perfect

Iată cum trebuie să fie, în viziunea vedetei, bărbatul perfect!

„Nu aș alege pe niciunul, de ce să stau cu un sărac? Ca să îl țin eu? Dacă e sărac înseamnă că nu are capacitatea pe care mi-o doresc eu de la un bărbat. Un bărbat sărac e un bărbat prost. Dacă nu ai mai mult decât am eu, nu am ce să discut cu tine.

Practic, eu vin cu o viață bună la pachet. Eu îmi ofer mie tot ce îmi doresc, asta este evident. Dacă aleg un bărbat, nu am cum să aleg un bărbat mai sărac decât mine.

Știi, eu de multe ori fac afirmații de care sunt conștientă că vor deveni virale. Nu trebuia să mă exprim neapărat așa. Mă oprește lumea în trafic și zice „Bianca, am Skoda, e vreo problemă?’, zic „Nu, frate, stai liniștit’.

Adică eu nu am o problemă cu mașina, puteam să zic Trabant, că e același lucru… Nu aș putea sta de vorbă cu un om mai puțin potent financiar decât mine. Ce aș putea eu să învăț de la el, repet, cheltuim banii mei împreună? Eu am un copil, trebuie să îmi cresc copilul. Ce aș putea face cu unul care nu are bani?”, spunea Bianca Drăgușanu, acum ceva timp, pentru Playtech, relatează VIVA.

 

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: