Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu s-a tunat, din nou! Prima reacție după operație: „Folosesc filtru, am așa o față de rinocer, umflată”

Bianca Drăgușanu s-a tunat, din nou! Prima reacție după operație: „Folosesc filtru, am așa o față de rinocer, umflată”

GALERIE FOTO (3)

După vestea că s-a împăcat cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu șochează din nou! S-a tunat din nou, însă încă nu și-a revenit complet. A trebui să folosească filtru de pe Instagram ca să posteze un nou story: “Am așa o față de rinocer”.

Bianca Drăgușanu s-a decis că e nevoie de o schimbare. S-a operat și, deși nu și-a revenit complet, diva le-a mărturisit tot fanilor ei.

Bianca Drăgușanu s-a tunat, din nou! Prima reacție după operație

Deși a declarat în nenumărate rânduri că îi place cum arată, se pare că pentru Bianca Drăgușanu întotdeauna e loc de mai bine. Așa se face că s-a operat din nou! Este vorba de o operație pe care a făcut-o la nivelul nasului. Diva încă nu s-a recuperate complet în urma intervenției, dar a vrut să împărtășească tot cu fanii de pe rețelele de socializare.

Din primele imagini, iubita lui Gabi Bădălău este încă inflamată și mai are câteva vânătăi în urma intervenției.

Schimbarea la care a apelat Bianca Drăgușanu a constat în micșorarea nasului, operație care îi va da o formă foarte apropiată de ceea ce avea înainte.

Însă, din păcate, vizibil a fost un cheag de sânge la ochiul drept. Vedeta a mărturisit internauților că totul va trece într-o săptămână sau două. Totodată, blondina trebuie să mai ajungă la un nou consult după operație.

”Ei, să vezi și să nu crezi. Am vreo 12 zile de la operație. Da, mi-am făcut rinoplastie, pentru că așa am simțit nevoia, nu pentru că ar fi fost neapărat nevoie. Mai am un cheag de sânge aici, în ochi. Nu se vede încă rezultatul, pentru că sunt foarte inflamată și a trebuit să folosesc un filtru, pentru că am așa o față de rinocer, umflată. Mai am încă vânătăi, vorbesc pe nas, dar sunt bine și o să vă povestesc despre experiența probabil undeva săptămâna viitoare, când mă duc la consult”, a povestit Bianca Drăgușanu pe Instastory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: