Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu și-a cumpărat apartament în Dubai… de nervi! Ce avere are

Bianca Drăgușanu și-a cumpărat apartament în Dubai… de nervi! Ce avere are

Cunoscuta Bianca Drăgușanu este o femeie de afaceri plină de succes. De multe ori a spus că reușește să realizeze tot ceea ce își propune, însă de data aceasta vei fi surprins când vei afla ce avere are afacerista.

A dezvăluit în cadrul unei emisiune de televiziune că tocmai ce și-a cumpărat un apartament în Dubai ca să se calmeze, pentru că era foarte nervoasă.

Bianca Drăgușanu și-a achiziționat un apartament în Dubai, la nervi

Femeia de afaceri spunea, în urmă cu câteva luni, că se gândește să se mute acolo alături de Sofia, fiica sa, dar și alături de mama ei. Această achiziție a venit în urma unei presupuse certe cu Gabi Bădălău, iubitul ei despre care a vorbit foarte rar în public.

M-am enervat foarte tare, la vreo trei zile și de nervi mi-am cumpărat un apartament în Dubai. Bărbații mereu m-au dezamăgit, banii – niciodată. Nu vă mai concentrați pe persoane, că persoanele vă dezamăgesc”, a mărturisit Bianca, la Teo Show.

Ce avere are Bianca Drăgușanu

Potrivit declarațiilor acesteia, Bianca deține pe numele ei un apartament în București, unul în Dubai și o mașină.

”Toate bunurile pe care le am eu până în momentul de față, mașină, apartamentul din București și apartamentul din Dubai sunt pe numele meu și sunt cumpărate de mine. Nu sunt cumpărate în rate, eu nu am cumpărat nimic în rate, niciodată în viața mea, până acum.

Nu am rate la nimic, îmi aparțin în totalitate, sunt unic proprietar și nu există varianta ca cineva să-mi fi cumpărat ceva vreodată și să-mi plătească mie rate, vreodată. Nu, pentru că sunt prea șmecheră și îmi permit și n-am muncit degeaba toți anii aceștia. Mă bucur că m-ați sunat să lămurim, pentru că nu este deloc plăcut să-și atribuie niște funcții anumite persoane care nu au legătură cu proprietățile mele. Eu am fost surprinsă cu Mircea Brânzei atunci când am semnat contractul”, a declarat ieri Bianca Drăgușanu, la Antena Stars

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: