Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu petrec clipe de neuitat. Cum a filmat-o turcul pe fosta lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu petrec clipe de neuitat. Cum a filmat-o turcul pe fosta lui Alex Bodi

GALERIE FOTO (2)

Bianca Drăgușanu a trecut de la un milionar la altul. După ce zilele trecute cei doi a petrecut în intimidate în Turcia, vedeta s-a întors în țără și îi trimite mesaje publice afaceristului. Fosta lui Alex Bodi, s-a filmat la o terasă în timp ce îi trimitea sărutări și inimioare lui Cengiz Şıklaroğlu.

Cum s-a filmat Bianca Drăgușanu. Ce mesaje i-a trimis turcului

Bianca Drăgușanu a fost plecată zilele trecute în Turcia pentru a rezolva câteva probleme de afaceri. Milionarul Cengiz Şıklaroğlu, i-a făcut șederea mai plăcută și au petrecut clipe de neuitat împreună. Dacă până acum vedeta nu la etichetat în nicio postare, aseară a decis să nu se mai ascundă.

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu nu-și mai ascunde sentimentele pentru turc, motiv pentru care i-a transmis o inimioară virtuală pe InstaStory, în timp ce fredona melodia lansată în urmă cu ani buni de trupa N&D, și anume „Vino la mine”. Ea a mai scris în postare o replica celebră din filmul vizionat împreună cu milionarul cu câteva zile înainte : „I am lost, baby (n.r.: Sunt pierdută, iubitule)!”. Turcul a repostat imaginea imediat pe contul său, semn că vrea ca toată lumea să o vadă pe blondină.

Cei doi au afirmat că sunt doar prieteni, dar gesturile tandre ale Biancăi lasă altceva să se înțeleagă. Apropiații vedetei povestesc că între cei doi nu s-a întâmplat nimic, din contră, afaceristul a fost doar un adevărat gentleman și s-a purtat exemplar cu blondina.

 

De ce s-a despărțit Bianca de Alex Bodi. Care este adevăratul motiv

Despărțirea Biancăi Drăgușanu de Alex Bodi, numită de blondină definitivă de această data. A uimit pe toată lumea, dar nu pentru că s-ar fi produs, căci separare a mai fost, ci pentru că ar fi fost rapid înlocuită de o altă relație.

Bianca Drăgușanu a pus punct relației cu afaceristul din Mediaș, Alex Bodi, chiar atunci când cei doi urmau să celebreze doi ani de relație. Blondina a ținut să îi mulțumească fostului partener pentru tot, însă, de asemenea, a spus că nu mai dorește să fie asociată cu acesta. Ea a declarat și că unul dintre motivele care au dus la despărțirea dintre ei este comunicarea defectuoasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: