Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu cucerire de milioane. Cine este bărbatul pe care a pus ochii blondina

Bianca Drăgușanu cucerire de milioane. Cine este bărbatul pe care a pus ochii blondina

GALERIE FOTO (4) bianca-dragusanu un nou iubit

Un nou cuplu pare să se formeze în showbizz. Bianca Drăgușanu a obișnuit publicul cu nenumărate împăcări și despărțiti de iubiții ei. Recent, blondina i-a spus adio lui Alex Bodi, dar nu a stat prea mult singură. Fostul cuplu nu este la prima separare, dar de această dată, Bianca nu a mai stat pe gânduri și a trecut la alt milionar.

Cine este milionarul cu care se iubește Bianca Drăgușanu. Unde a mers pentru el

După ce Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ales să meargă pe drumuri separate, nici unul dintre ei nu a stat prea mult singur. Alex Bodi s-a întors în brațele fostei iubite, Daria Radionova. În timp ce, blondina a pus mâna pe un milionar turc.

Noua cucerire a Biancăi este Cengiz Şıklaroğlu. Bărbatul este fostul iubit al Ioanei Filimon dar și al Otiliei Bilionera. Potrivit Cancan.ro, Bianca Drăgușanu a luat primul avion spre Turcia și a mers să se vadă cu noul iubit. Cei doi au vorbit câteva zile pe Instagram, iar lucrurile au evoluat rapid. Zilele trecute, ce doi au postat imagini pe conturile personale în timp ce vizonau un film împreună. Mai exact pelicula erotica, “365” ce a făcut furori pe platform Netflix.

Mai mult, milionarul i-a pus la dispoziție blondinei una dintre cele mai scumpe mașini ale lui, dovadă sunt pozele Biancăi de pe contul de Instagram. Milionarul nu a lăsat-o pe vedetă să conducă și i-a pus la dispoziție și un șofer personal. Pentru a o impresiona pe tânără el i-a oferit și un buget măricel pentru a colinda magazinele de fițe.

Care este drama milionarului turc

Milionarul cu care s-a iubit Ioana Filimon și Otilia Bilionera ar ascunde o imensă dramă. Din câte se pare, în urmă cu mai bine de un deceniu, el ar fi fost lovit de o nenorocire care i-ar fi produs un gol enorm în suflet, din cauza căruia nici în ziua de azi nu și-ar fi revenit. În urmă cu aproximativ 12 ani, fosta iubită a afaceristului turc ar fi încetat din viață. Bărbatul pare să fie extrem de afectat de pierderea suferită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: