Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu a fost agresată din nou de Alex Bodi? S-a văzut totul într-o fotografie

Bianca Drăgușanu a fost agresată din nou de Alex Bodi? S-a văzut totul într-o fotografie

GALERIE FOTO (4) Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează unul dintre cele mai nehotărâte cupluri din showbizul românesc. După mai multe împăcări, despărițiri, o căsătorie și un divorț, acuzații de violență, se pare că vedeta ar fi fost din nou agresată de soțul ei, pe care l-a mai învinovățit că a lovit-o în trecut.

Bianca Drăgușanu, bătută de Alex Bodi în vacanță?

Bianca Drăgușanu ar fi fost din nou lovită de fostul ei soț și actual iubit, Alex Bodi, sau cel puțin așa o arată niște fotografii publicate de blondină pe rețelele de socializare, în caee se poate observa că are niște vânătăi pe brațe.

În luna martie, vedeta de televiziune l-a mai acuzat pe partenerul său că a fost agresiv și a lovit-o, așa că nu ar fi prima dată când se întâmplă acest lucru în relație lor.

Totuși, până la acest moment vedeta nu a dat nicio declarație oficială în acest sens, iar pagina sa de Instagram arată că încă relația cu Alex Bodi, alături de care a postat multe fotografii.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, un nou conflict

Inclusiv săptămâna trecută, Bianca Drăgușanu a publicat o fotografie alături de Alex Bodi, în care cei doi par foarte fericiți.

În urmă cu ceva timp, după divorț, Bianca Drăgușanu povestea că este fericită că a scăpat de „relația toxică” cu Alex Bodi.

„După apariția la voi în emisiune, după ziua mea, a venit și el la restaurantul în care am fost eu să petrec. La modul general, viața mea începe de astăzi. Sunt o femeie liberă. Sfătuiesc femeile care trăiesc într-o relație vicioasă, toxică, să iasă din relația asta. Din partea mea a fost iubire. Atâta timp cât respecți un om, nu ai cum să-l înșeli. Așa cum a spus soțul meu, nu are ce să-mi reproșeze”, a explicat Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.

Acum, cei doi sunt în vacanță pe Coasta de Azur, iar acolo s-ar fi produs un conflict între ei și partenerul Biancăi ar fi reacționat violent.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: