Redactia.ro
Home » Monden » Cum au ajuns Alex Bodi și Bianca Drăgușanu să fie împreună. ”Am făcut accident cu mașina!”

Cum au ajuns Alex Bodi și Bianca Drăgușanu să fie împreună. ”Am făcut accident cu mașina!”

Cum s-au cunoscut Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează unul dintre cele mai indecise cupluri din România. Ba împreună, ba despărțiți, dar cumva fac ca de fiecare dată să ajungă iar unul în brațele celuilalt.

Cum au ajuns Bianca Drăgușanu și Alex Bodi să fie împreună

Acum relația dintre ei este deja de notorietate, dar puțini știu cum s-au cunoscut, de fapt, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi.

Cei doi s-au cunoscut la mare, când au mers acolo cu un grup comun de prieteni.

Am început să ne vedem, să povestim. Avem multe lucruri împreună, mergem la sală împreună, mâncăm aceleași lucruri și avem un trecut asemănător. Amândoi ne-am zbătut să ajungem unde suntem acum. Eu eram bombardată cu tot felul de bârfe, dar nu cred ce spune lumea. Nu legate de familie”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a făcut un accident cu mașina și de acolo a pornit relația

Totuși, ei au fost apropiați de un eveniment nefericit din viața prezentatoarei TV. Bianca Drăgușanu a făcut un accident cu mașina și a apelat imediat la Alex Bodi pentru a o ajuta.

Atunci ei au început să discute prin mesaje, iar apoi chiar să se întâlnească. Mai mult, Alex Bodi s-a oferit să îi dea mașina blondinei, care avea propriul autoturism la reparat, așa că nu îl putea folosi. Bianca a acceptat ajutorul oferit e Bodi și așa a început relația dintre ei.

Am făcut un accident cu mașina și am început să vorbim pe Instagram, i-am povestit. I-am cerut niște sfaturi. M-a ajutat cu reparația mașinii, mai mult decât atât, mi-a lăsat mașina lui. Puțină lume face chestia asta, în momentul acela am mai sunat niște persoane și nu m-au ajutat”, a declarat vedeta.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul autohton. Cei doi chiar au fost căsătoriți, dar au decis să divorțeze după un scandal monstru. Atunci, Bodi a fost acuzat că a lovit-o pe Bianca Drăgușanu, dar vedeta nu a recunoscut niciodată acest lucru. Acum, cei doi sunt iar împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: