Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, șochează! Vrea să ajungă din nou la altar: „Urmează a treia căsătorie!”

Bianca Drăgușanu, șochează! Vrea să ajungă din nou la altar: „Urmează a treia căsătorie!”

Bianca Drăgușanu

Despărțirile și împăcările dintre Bianca Drăgușeanu și Alex Bodi nu mai sunt o surpriză pentru nimeni. Acum, cei doi și-au dat o nouă șansă la iubire, iar mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu spune că este pregătită să se căsătorească iarăși.

Bianca Drăgușanu, din nou la altar, dar cu fostul soț

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut una dintre cele mai complicate relații din showbiz, cu multe împăcări și despărțiri la activ. Mai mult decât atât, ei s-au și căsătorit dar au avut un mariaj foarte scurt și au divorțat la scurt timp.

Acum, blondina a surprins pe toată lumea când a spus că vrea să ajungă, din nou, la altar. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, după divorț.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi vor să se căsătorească iar

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au petrecut două vacanțe împreună, una cu familia, și cealaltă doar ei, singuri. Prima escapadă a fost alături de copiii celor doi din alte relații, la mare, pe litoralul românesc, în timp ce a doua vacanță a fost pe Coasta de Azur, iar cei doi au fost singuri, într-o călătorie romantică.

„Am avut 2 soţi, două divorţuri, urmează a treia căsătorie. Din prima căsătorie a rezultat soţia, de a doua nu am ce să vorbesc, este irelevantă. În viaţa mea se petrec atât de multe lucruri frumoase… Tot ce se întâmplă acum, se întâmplă cu un scop”, a povestit Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, despărțiți, dar împreună

În timpul izolării la domiciliu, cei doi nu s-au înțeles deloc bine și au decis să se despartă. Bianca chiar a plecat în apartamentul ei din București. Totuși, acum pare că s-au răzgândit și vor să se căsătorească.

Nu s-au înțeles deloc în izolare și și-ar fi dat seama că nu sunt compatibili. După ce au decis să o «rupă», Alex a plecat la Mediaș, iar, luni, Bianca s-a întors în apartamentul ei din București, pentru că nu cred că mai are ce să caute în vila din Pipera. De data asta, par să fie extrem de hotărâți cu despărțirea. Și-au scos toate pozele de pe Instagram și nici nu se mai urmăresc. Cred că e semn clar că «divorțul» e definitiv”, a declarat un apropiat al celor doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: