Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, logodnă în mare secret! Când va avea loc nunta

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, logodnă în mare secret! Când va avea loc nunta

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce s-a aflat vestea momentului în mediul public! Ce a spus blondina despre împăcarea cu Gabi Bădălău

Bat clopote de nuntă pentru Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Acesta din urmă a finalizat divorțul de Claudia Păstrășcanu, cu care are doi fii, și e pregătit să-și refacă viața amoroasă alături de celebra blondină.

Bianca Drăgușanu (40 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 2 ani cu iubitul afacerist, în vârstă de 34 de ani, iar relația lor ar urma să se concretizeze printr-o logodnă, conform unor surse apropiate celor doi, potrivit Antena Stars.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se logodesc în secret

Vor chiar să organizeze o petrecere fastuoasă în cinstea fericitului eveniment. Totodată, blondina i-ar fi pus o condiție partenerului său de viață. Se pare că nu-l vrea la petrecere pe Florin Salam.

Cerința divei vine după ce aceasta a avut o divergență cu celebrul manelist, din cauza unei petreceri private unde a participat atât cântărețul, cât și iubitul afacerist al blondinei.

Bianca Drăgușanu a căzut în dizgrația lui Florin Salam, după ce a încercat să-i strice liniștea în casă, imediat după scandalul care a avut loc în timpul unei petreceri organizate de Gabi Bădălău.

Vă reamintim că, în aprilie, lună în care a avut loc petrecerea cu pricina, Bianca Drăgușanu a fost acuzată de violență. O tânără a susținut că iubita lui Gabi Bădălău ar fi bătut-o atât pe ea, cât și pe alte persoane prezente acolo cu o bâtă de baseball.

Cei doi ar mai avea parte și de alte probleme

Câteva surse susțin că părinții lui Gabi Bădălău nu ar fi de acord cu nunta și, mai mult de atât, aceștia ar vrea să îl dezmoștenească dacă acesta ar face marele pas. ,,L-au atenționat pe fiul lor că-l vor dezmoșteni dacă va face acest pas”, a povestit pentru Playtech o sursă din anturajul celor doi.

Mama lui Gabi, Rodica Bădălău, a fost de la bun început împotriva idilei pe care o are fiul său cu Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au cunoscut la finele anului 2020, când, pe atunci, încă soțul Claudiei Pătrășcanu, el a mers special la o petrecere ca să o vadă pe fosta asistentă TV, pe care „i se cam pusese pata”, potrivit apropiaților. Câteva săptămâni mai târziu, cei doi s-au afișat ca un cuplu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: